I tak i nie - bo tutaj to 1) rzeczywiście otwieranie nowej ligi (a mirko ma ich już dużo) ale też jednak 2) kwestia chęci zaangażowania narracyjnego - bo to jednak na niej ma chyba stać odrębność tego pomysłu od dotychczasowych rozgrywek ;)Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:47Wystarczy zapytać czy ktoś nie chce zacząć w kompletnie nowej lidze.
Mikroświatowa Liga Kobiet
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
A w sumie ligę pan Tomowić stworzył można teraz po prostu zebrać grupę menedżerów.
/-/Sophie Susanne Cargalho
@Natasya Åsa von Sarm problem może być czysto techniczny - w x11 jest ograniczenie ilości drużyn na gracza. To jest widoczne zaraz po zalogowaniu, plus tu wyjaśnienie:
https://www.xperteleven.com/ruler.aspx?RuleID=44
więc nie każdy chętny musi po prostu mieć wolne miejsce, ale można spróbować.
Warto spróbować.Vilarte pisze: ↑06 lis 2021, 20:58@Natasya Åsa von Sarm problem może być czysto techniczny - w x11 jest ograniczenie ilości drużyn na gracza. To jest widoczne zaraz po zalogowaniu, plus tu wyjaśnienie:
/-/Sophie Susanne Cargalho
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Do utworzenia ligi wystarczy 6 drużyn, choć oczywiście im więcej tym lepiej.
Najważniejsza kwestia dla chętnych to oczywiście czy mają wolne sloty (ja mam, tylko nie wiem na jak długo mi on przysługuje xD)
Najważniejsza kwestia dla chętnych to oczywiście czy mają wolne sloty (ja mam, tylko nie wiem na jak długo mi on przysługuje xD)
- Heinrich von Wattzau † • Stempel
- Zmarły obywatel †
Nie mam nic przeciwko kobietom w piłce nożnej. Myśl sobie co chcesz, ale taka jest prawda.Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:46Nie wiem czy miał kolega takie intencję, ale wyczuwam uszczypliwość. Jeżeli pan nie wie to mam wniosek do LPPL o utworzenie drużyny, a sama w X11 prowadzę dwie drużyny. I w sumie to kwestia chwili oraz braku innego zajęcia.Henryk von Wattzau pisze: ↑06 lis 2021, 20:07A to ciekawe. Od kiedy koleżanka interesuje się piłką nożną i prowadzeniem wirtualnych klubów? Czy to kwestia chwili, czy braku innego zajęcia? ;)Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:00Mogę utworzyć ligę w x11. Chętnie poprowadzę damską ligę. Może być to liga międzymikronacyjna.
(-) Heinrich von Wattzau,
trener DKP Wielkie Oczy
trener DKP Wielkie Oczy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Jeśli o mnie chodzi, mam tylko OCD Nowy Brzeg w LPPL, więc jak najbardziej, czemu nie. Poprosiłbym jedynie o precyzyjne instrukcje, gdyż jak widać po moich spektakularnych rezultatach w tabeli, w rozgrywkach ligowych pełnię obowiązki San Marino.

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
To na razie potwierdziło udział w lidze 3 osoby
Ja
Fatima
Helwetyk
Ja