Dzień dobry wieczór Leoci!
Jeśli chcesz dołączyć na serwer Minecraft, o którym więcej napisano w tym wątku po prostu napisz poniżej swój nick w grze! Otrzymasz wtedy adres IP oraz dostęp do serwera :)
KMSNBWCIML: Minecraft — Zgłoszenia
To żeby nie było, w celach administracyjnych:
Dodano gracza Jihymed — @Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Dodano gracza Jihymed — @Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A to trzeba mieć opłacony nick czy gracze... non-premium też mogą?
Franklin Garamond pisze: ↑10 lis 2021, 12:15A to trzeba mieć opłacony nick czy gracze... non-premium też mogą?
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
Naturalnie, Helwetyk. Czy muszę przenosić konto z Mojangu do Microsoftu? Czy mam używać Minecraft: Java Edition czy Minecraft for Windows (ta druga wersja wyświetla mi komunikat o niekompatybilności z launcherem, zapewne z powodu braku migracji konta)?Federant Rockwell pisze: ↑10 lis 2021, 11:44Jeśli chcesz dołączyć na serwer Minecraft, o którym więcej napisano w tym wątku po prostu napisz poniżej swój nick w grze! Otrzymasz wtedy adres IP oraz dostęp do serwera :)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Specjalnie ustawiałam, żeby mogli! Ale dajcie spokój, cena Minecrafta nie jest wygórowana ;pFederant Rockwell pisze: ↑10 lis 2021, 12:16Franklin Garamond pisze: ↑10 lis 2021, 12:15A to trzeba mieć opłacony nick czy gracze... non-premium też mogą?
Ja poproszę o dodanie Karol1na.
KvL
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Ad 1: Jeśli jest taka opcja (w ustawieniach konta) , to najlepiej to zrobićHelwetyk Romański pisze: ↑10 lis 2021, 13:12Naturalnie, Helwetyk. Czy muszę przenosić konto z Mojangu do Microsoftu? Czy mam używać Minecraft: Java Edition czy Minecraft for Windows (ta druga wersja wyświetla mi komunikat o niekompatybilności z launcherem, zapewne z powodu braku migracji konta)?Federant Rockwell pisze: ↑10 lis 2021, 11:44Jeśli chcesz dołączyć na serwer Minecraft, o którym więcej napisano w tym wątku po prostu napisz poniżej swój nick w grze! Otrzymasz wtedy adres IP oraz dostęp do serwera :)
Ad 2: java
Dodano gracza Helwetyk — @Helwetyk Romański
Dodano gracza Karol1na — @Karolina von LichtensteinKarolina von Lichtenstein pisze: ↑10 lis 2021, 13:13Specjalnie ustawiałam, żeby mogli! Ale dajcie spokój, cena Minecrafta nie jest wygórowana ;pFederant Rockwell pisze: ↑10 lis 2021, 12:16Franklin Garamond pisze: ↑10 lis 2021, 12:15A to trzeba mieć opłacony nick czy gracze... non-premium też mogą?
Ja poproszę o dodanie Karol1na.
KvL
- Franklin Garamond • Stempel
No i jaka wersja? Ktoś ma działający launcher może dla graczy non-premium?
Ja będę figurować pod pseudonimem: fg
Ja będę figurować pod pseudonimem: fg
Mam swoją godność! 🤣Karolina von Lichtenstein pisze: ↑10 lis 2021, 13:13Specjalnie ustawiałam, żeby mogli! Ale dajcie spokój, cena Minecrafta nie jest wygórowana ;pFranklin Garamond pisze: ↑10 lis 2021, 12:15A to trzeba mieć opłacony nick czy gracze... non-premium też mogą?