Cudne! <3 A teraz, czy mogę prosić o skrócone do 500 znaków ze spacjami? xDIgnats ik Ruth pisze: ↑21 lis 2021, 18:11@Oswald Baskerville @Heinz-Werner Grüner
Nie wiem nic o tej kadrze, wymodziłem coś takiego na bazie tekstu niezrównanego Austriaka (przy czym prośba o sczytanie, bo to w sumie prawie plagiat, więc przynajmniej autoryzacja byłaby mile widziana):
Leocka reprezentacja odkąd powstała ma się świetnie. Ma też dobrze rokującą drużynę, głównie za sprawą trenera Piotra vel Bociana, który zrodził w tym wyspiarskim kraju "modę na piłkę". Jako gospodarze zbliżającego się mundialu będą zapewne chcieli pokazać na co ich naprawdę stać. Ich pierwszym rywalem będzie Turetia, kolejny mecz rozegrają z Muratyką. Do decydującego spotkania dojdzie w trzeciej kolejce - mecz z Baridasem "u siebie" pokaże jak daleko zawędrowała młoda leocka piłka nożna. Dalej przyjdzie Leotom zagrać z Hasselandem, który jest głównym kandydatem do mistrzostwa. Nikt nie oczekuje od Leotów, że w tych dwóch spotkaniach zgarną choćby jeden punkt, choć nie jest to niemożliwe.
Trzon zespołu tworzyć będą zapewne: Smarzyński w bramce, Grynkiewicz i Vilgotsson na środku defensywy, "kolekcjoner nagród"-Czesław Leśniak w roli dyrygenta i Zdzisek Wilk na szpicy, choć w przypadku tego ostatniego obecność na placu gry nie jest wcale przesądzona. Wokół tego kręgosłupa Bocian dokooptuje zawodników młodych, albo walczących o swoją dalszą obecność w kadrze, którzy będą musieli udowodnić, ze dorastają sowim poziomem do liderów formacji. Najciekawszy jest tu z pewnością 18-stoletni młokos z Nowego Brzegu, Zygmunt Sobczak. Chodzą jednak słuchy, że dostał się do kadry "kuchennymi" drzwiami, gdyż jego ojciec to znany biznesmen kojarzony z interesami jednego z namiestników Palatynatu. Zobaczymy czy uda mu się przekonać do siebie selekcjonera.
Piłkarska reprezentacja Palatynatu Leocji
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Wyszło mi 702 znaków, 815 ze spacjami, dalej chyba potrzebuję, by to przyciął ktoś inny. :POswald Baskerville pisze: ↑21 lis 2021, 18:13Cudne! <3 A teraz, czy mogę prosić o skrócone do 500 znaków ze spacjami? xD
Za dobry stan i wysoką popularność leockiej kadry odpowiada selekcjoner, Piotr vel Bocian. Gospodarze v-Mundialu będą chcieli pokazać na co ich naprawdę stać. Ich pierwszym rywalem będzie Turetia, kolejnym – Muratyka. Do decydującego spotkania dojdzie w trzeciej kolejce. Mecz z Baridasem u siebie pokaże, jak daleko zawędrowała młoda leocka piłka nożna. Nikt nie oczekuje, że Palatynat w tym (i kolejnym, przeciwko faworytowi turnieju, Hasselandowi) meczu zgarnie choćby jeden punkt, nie jest to jednak całkiem niemożliwe.
Trzon zespołu tworzyć będą zapewne: Smarzyński w bramce, Grynkiewicz i Vilgotsson na środku defensywy, "kolekcjoner nagród"-Czesław Leśniak w roli dyrygenta i Zdzisek Wilk na szpicy. Wokół tego kręgosłupa Bocian dokooptuje zawodników młodych, albo walczących o swoją dalszą obecność w kadrze.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Cztery wersje opisu najlepszej reprezentacji, najlepiej! 🖤🤍❤️
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Klęska urodzaju - jeszcze trzeba coś z tego wybrać :)Helwetyk Romański pisze: ↑21 lis 2021, 18:30Cztery wersje opisu najlepszej reprezentacji, najlepiej! 🖤🤍❤️
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
A tak ogólnie @Piotr vel Bocian czujesz rosnącą presję? ;)Piotr vel Bocian pisze: ↑21 lis 2021, 18:48Klęska urodzaju - jeszcze trzeba coś z tego wybrać :)Helwetyk Romański pisze: ↑21 lis 2021, 18:30Cztery wersje opisu najlepszej reprezentacji, najlepiej! 🖤🤍❤️
Podobno już czekają z taczkami, żeby Szanownego wywieźć. ;)
- Franklin Garamond • Stempel
Dementuję! Klub kibica jest bardzo wdzięczny trenerowi za jego ciężką pracę i bez względu na rezultaty będzie go nosić na rękach. Dokąd będzie go nosić i co stanie się po tym, jak przestanie, pozostaje kwestią otwartą 🙃
- Przybysz
Musimy w tych rozgrywkach pokazać się z lepszej strony niż poprzednio, bo zdobycie mniej niż 12 punktów będzie porażką. Dam z siebie wszystko. Na pewno będę się bardziej starał w meczu z Hasselandem (poprzednim razem strzelili nam w dwumeczu 7 bramek!). Mam nadzieję, że za wyrównaną walkę dostanę szansę na dalszą pracę z reprezentacją :)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lis 2021, 18:50A tak ogólnie @Piotr vel Bocian czujesz rosnącą presję? ;)
- Obywatel honorowy
Ja oczywiscie z tymi taczkami to żartowałem!Piotr vel Bocian pisze: ↑21 lis 2021, 19:08Musimy w tych rozgrywkach pokazać się z lepszej strony niż poprzednio, bo zdobycie mniej niż 12 punktów będzie porażką. Dam z siebie wszystko. Na pewno będę się bardziej starał w meczu z Hasselandem (poprzednim razem strzelili nam w dwumeczu 7 bramek!). Mam nadzieję, że za wyrównaną walkę dostanę szansę na dalszą pracę z reprezentacją :)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lis 2021, 18:50A tak ogólnie @Piotr vel Bocian czujesz rosnącą presję? ;)
Tak naprawdę to jestem asystentem Czcigodnego Garamonda w Leockim Klubie Kibica pod wezwaniem Matki Prokrastynacji.
Na dowód pokazuje szalik!

- Przybysz

Nie braliśmy w nich udziału, bo rozpoczynamy naszą przygodę z rozgrywkami dopiero 25 listopada br., ale uważnie obserwowaliśmy naszych grupowych przeciwników. Staramy się przygotować technicznie i mentalnie do pierwszego meczu, chociaż wyniki były takie jak przewidywałem (a przynajmniej bardzo zbliżone), więc nie może być tu żadnego zaskoczenia. Z tymi, z którymi można, to powalczymy, a od tych, od których mamy dostać lanie.. no cóż, z nimi też powalczymy, chociaż tu o punkty może być trudno.
Przed nami jako pierwsza reprezentacja Turetii, która dostała właśnie manto od Hasselandu. A właściwie to jedynie nauczkę, bo wicemistrzowie nie wystawili najsilniejszego składu a jedynie juniorów - B Heskey 21l., D Gooding 18l., G Noble 20l., D Barnett 21 l. Poradzili sobie oni jednak wyśmienicie. O czym to świadczy? Z jednej strony, że Hasseland w nienajsilniejszym składzie łatwo wygrywa i utrzymać się na nogach w meczu z nimi będzie ciężko, ale też z drugiej strony, że Turetia w najmocniejszym składzie mocno się namęczyła, by nie przegrać wyżej. To daje nam szansę, że piłkarze nie dojdą do pełni sił przed spotkaniem z nami i uda się wywalczyć korzystny dla nas wynik. Gramy u siebie, więc doping kibiców z pewnością doda nam sił.
Później czeka nas spotkanie z reprezentacją Muratyki, która straciła na 10 dni jednego z najlepszych (drugiego pod kątem umiejętność) pomocnika. Trudno stwierdzić czy może to nam pomóc, bo Muratyka ma dużo piłkarzy na podobnym poziomie, dlatego nic nie kalkulujemy, tylko skupiamy się na najbliższym meczu.

- Franklin Garamond • Stempel
Czyli w zasadzie kolejny sukces reprezentacji. Doskonale. Tak trzymać!
- Obywatel honorowy
Propaganda niczym w Korei Północnej! Sukces nie straciliśmy nawet gola! :DFranklin Garamond pisze: ↑22 lis 2021, 9:50Czyli w zasadzie kolejny sukces reprezentacji. Doskonale. Tak trzymać!