Ależ nie ma za co. :D
Badanie stosunków międzynarodowych
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Heinrich von Wattzau † • Stempel
- Zmarły obywatel †
Ja mam własną mikronację i mogę dać linka jak ktoś chce 😛Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lis 2021, 12:50Nie dam, ale są tacy co potwiedzą. :)Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑21 lis 2021, 12:39Możesz dać linka ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lis 2021, 12:33
A uwierzysz mi, że ja też mam swoją mikronację? Potwierdzam. :)
/-/Sophie Susanne Cargalho
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Zaraz okaże się że wstydem jest nie mieć żadnej własnej mikronacji, bo to jest już standard ;)
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Niech trener nie kusi… Mnie się Krakozja Stepowa szalenie podoba.Piotr vel Bocian pisze: ↑21 lis 2021, 19:58Zaraz okaże się że wstydem jest nie mieć żadnej własnej mikronacji, bo to jest już standard ;)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
To teraz już na poważnie...
1. Krakozja Stepowa to mój ideał mikronacji kierowanej przez jedną osobę. Nawet kiedyś chciałem dołączyć, ale trudno to się robi, skoro to...mikronacja jednoosobowa. :P
2. Nie chcę tutaj siać fermentu, ale nieoficjalnie posiadam coś na wzór mikronacji. Nie,nie pokażę, bo nie wiem czy jestem w stanie się zaangażować w nią na tyle by w ogóle mogła ujrzeć światło dzienne. Jednym z powodów dlaczego to się cały czas wstrzymuję, że utknłąem w jednym punkcie i nie wiem co dalej robić. A czy B.
Dla mnie deadline to jakiś koniec roku...
Czyli będzie albo nie będzie, ale nie ma co się spodziewać "felenckich fajerwerków" czy "braci leockiej" i nie ma co kontynuować "debaty". :)
1. Krakozja Stepowa to mój ideał mikronacji kierowanej przez jedną osobę. Nawet kiedyś chciałem dołączyć, ale trudno to się robi, skoro to...mikronacja jednoosobowa. :P
2. Nie chcę tutaj siać fermentu, ale nieoficjalnie posiadam coś na wzór mikronacji. Nie,nie pokażę, bo nie wiem czy jestem w stanie się zaangażować w nią na tyle by w ogóle mogła ujrzeć światło dzienne. Jednym z powodów dlaczego to się cały czas wstrzymuję, że utknłąem w jednym punkcie i nie wiem co dalej robić. A czy B.
Dla mnie deadline to jakiś koniec roku...
Czyli będzie albo nie będzie, ale nie ma co się spodziewać "felenckich fajerwerków" czy "braci leockiej" i nie ma co kontynuować "debaty". :)
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zabawnym jest to, że zarówno Krakozja Stepowa jak i Hrabstwo Odwilży, będące moim prywatnym dobrem, zajmują z grubsza to samo miejsce na mapie. Władca Odwilży jest głową tego samego państwa, którego rządowi przewodzi przywódca Krakozji Stepowej. Za to właśnie kocham mirkoświat.Helwetyk Romański pisze: ↑21 lis 2021, 20:06Niech trener nie kusi… Mnie się Krakozja Stepowa szalenie podoba.Piotr vel Bocian pisze: ↑21 lis 2021, 19:58Zaraz okaże się że wstydem jest nie mieć żadnej własnej mikronacji, bo to jest już standard ;)
(-) Aleksander, r.s.