Dziękuję! Krakozja to zawsze samo estetyczne dobro.M2.r pisze: ↑11 gru 2021, 15:44W takim wypadku należałoby przypomnieć tenże temat. https://forum.dreamland.net.pl/viewtopi ... ice#p86268
Przedsiębiorstwo handlowe DEXMOBIL
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Bo leocki pomysł z tymi tablicami był genialny... sam kombinuję przy okazji strony Bialenie opracowanie systematyki tablic rejesracyjnych- podbnych do tych, które tutaj opracowałem przy okazji rejestrowania moich pojazów.Helwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2021, 13:01... w Dreamlandzie rośnie konkurencja. Widzę też dreamlandzkie blachy, czy Jego Ekscelencja @M2.r może poratować odsyłaczem do źródła?
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Nawiązując do wypowiedzi Czcigodnego Namiestnika, chciałbym kupić samochód.
Będę wdzięczny za pomoc w tym temacie - skąd wybierać, co wziąć i ile to kosztuje :)
Będę wdzięczny za pomoc w tym temacie - skąd wybierać, co wziąć i ile to kosztuje :)
- Franklin Garamond • Stempel
Osobiście polecam UVH-1-66. Duże to to i pakowne. Niestety nie wiem czy DEXMOBIL nadal działa.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zdaje się, że Herr Ronona za szybko nie ujrzymy, ale ja bym jednak pozwolił "działać" przedsiębiorstwu. Mamy modele, jedynie to nie wiem jak wyglądałoby weryfikowanie wpływu do kasy DEXMOBIL...
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Właśnie, właśnie, miałem się dowiadywać — to zwykła realioza, czy coś innego?
- Franklin Garamond • Stempel
Jeśli wierzyć doniesieniom, to raczej permanentne. Ja jednak wierzę, że jakby tak było, to i w Leocji pojawiłaby się notka pożegnalna.Ignats ik Ruth pisze: ↑09 kwie 2022, 18:12Właśnie, właśnie, miałem się dowiadywać — to zwykła realioza, czy coś innego?
Eh, kurczę… Słabo!
Podzielam namiestniczą nadzieję, ze za jakiś czas Ronon postanowi do nas zaglądnąć niezależenie od jego bialeńskich losów.
Podzielam namiestniczą nadzieję, ze za jakiś czas Ronon postanowi do nas zaglądnąć niezależenie od jego bialeńskich losów.
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Czy można (tymczasowo) przejąć obowiązki właściciela przedsiębiorstwa i prowadzić dalej sprzedaż?
Hm... Można by też po prostu otworzyć nowe biznesy, korzystając z pauzy monopolisty. ;p Zanim jakieś ciężarówki zaczną sprowadzać inni, coś do zaoferowania może mieć @Anastasia Windsachen, której przedsiębiorstwo już buduje samochody w Sarmacji i jest obecne w Leocji.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
WTC chętnie podejmie się takiego zlecenia. W przyszłym tygodniu mogę usiąść nad propozycją samochodu do zadań stricte transportowychIgnats ik Ruth pisze: ↑09 kwie 2022, 19:27Hm... Można by też po prostu otworzyć nowe biznesy, korzystając z pauzy monopolisty. ;p Zanim jakieś ciężarówki zaczną sprowadzać inni, coś do zaoferowania może mieć @Anastasia Windsachen, której przedsiębiorstwo już buduje samochody w Sarmacji i jest obecne w Leocji.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com