Piłkarska reprezentacja Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Ja mam nadzieję, że tylko tak się Szanowny zgrywa a i tak odda Leocji należne jej miejsce. ;)
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Dlaczego Szanowny uważa, że Leocji należy się miejsce trzecie, niedające awansu z grupy? :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 gru 2021, 12:30Ja mam nadzieję, że tylko tak się Szanowny zgrywa a i tak odda Leocji należne jej miejsce. ;)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Szanowny wie, że chodzi tylko i wyłącznie o awans Leocji, po co te spory.Oswald Baskerville pisze: ↑23 gru 2021, 12:48Dlaczego Szanowny uważa, że Leocji należy się miejsce trzecie, niedające awansu z grupy? :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 gru 2021, 12:30Ja mam nadzieję, że tylko tak się Szanowny zgrywa a i tak odda Leocji należne jej miejsce. ;)
Słyszałem, że na szali stawiana jest utrata obywatelstwa i wysiedlenie wszystkich Baskerville'ów....ale co ja tam wiem. ;)
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
D z i ę k u j e m y ! 🖤🤍❤️
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Dziękuję i gratuluję trenerowi Bocianowi bardzo dobrej gry. Jestem zaszczycony, ze mogłem grać z Leocja w grupie i z pełną szczerością chce powiedzieć, że potyczki z reprezentacją Palatynatu nie były łatwe. Wyścig o awans dał mi radość z mikronacyjnej piłki, jakiej nie czułem od lat. Zeby czuć coś takiego, trzeba stanąć do rywalizacji z godnym przeciwnikiem, a takim jest trener Bocian.
Zapamiętajcie te slowa: Leocja z medalem na kolejnym V-Mundialu!
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Także gratuluję wygranej i życzę zwyciestwa :) Leocja następnym Mistrzem v-Mundialu!!!Oswald Baskerville pisze: ↑23 gru 2021, 20:02Dziękuję i gratuluję trenerowi Bocianowi bardzo dobrej gry. Jestem zaszczycony, ze mogłem grać z Leocja w grupie i z pełną szczerością chce powiedzieć, że potyczki z reprezentacją Palatynatu nie były łatwe. Wyścig o awans dał mi radość z mikronacyjnej piłki, jakiej nie czułem od lat. Zeby czuć coś takiego, trzeba stanąć do rywalizacji z godnym przeciwnikiem, a takim jest trener Bocian.
Zapamiętajcie te slowa: Leocja z medalem na kolejnym V-Mundialu!
- Obywatel honorowy
Troszkę pechowo, bo Muratyka chyba wyszła grać bez butów... Gratulację dla trenera Baridasu, ale także dla selekcjonera Leotów. Tyle emocji i wrażeń dawno w sporcie nie było...
No cóż... To teraz komu kibicować, Baridasowi? Z moich obliczeń wychodzi, że zagra z Hasselandem...
No cóż... To teraz komu kibicować, Baridasowi? Z moich obliczeń wychodzi, że zagra z Hasselandem...
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz

Niestety reprezentacja zatrzymała się na fazie grupowej. Nie ma co dyskutować o tym co "by było" gdyby Baridasowi poszło inaczej. Na nasz awans pracowała tylko nasza reprezentacja i nie wyszliśmy z grupy, bo po prostu byliśmy słabsi niż dwie inne drużyny. Gratuluję i obserwuję dalej rozgrywki.
Warto jednak wspomnieć o statystykach naszej drużyny w grupie A.
Otóż w rundzie grupowej pod kątem punktów Czesław Leśniak i Lucek Parufka razem znaleźli się na 3. pozycji w grupie A (na 9. ogółem).
Analizując asysty, to Staszek Grynkiewicz i Ryszard Rodziewicz (razem z piłkarzem Hasselandu) znaleźli się na 1. miejscu z czterema asystami (wśród wszystkich drużyn - na 5. miejscu)
Lucek Parufka strzelił 7 goli i dzięki temu (wraz z piłkarzem Baridasu) znalazł się na pierwszym miejscu zestawienia (wśród wszystkich drużyn był na miejscu 2.)
Czesław Leśniak był jednym z zawodników, którzy najczęściej wybierani byli do Jedenastki Kolejki - aż 8 razy, czyli w każdym meczu. Zdzisek Wilk był tam 5 razy, a Hélder Quintino, Tomcio Serdelek i Staszek Grynkiewicz po trzy.
W statystykach całych rozgrywek zapisał się także Ryszard Rodziewicz , który zdobył najwięcej żółtych kartek - 2. (razem z dwoma zawodnikami Baridasu), a Leocja napisała najwięcej notek prasowych - 5 :)