Mikronacje uznawane przez Palatynat Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Związek Małych Państw — bardzo ciekawa ofensywa dyplomatyczna Konsulatu Felencji (@Federant Rockwell) i Mecenatu Xorphii, gdziekolwiek by on się nie znajdował (@Sophie). Cesarstwo Niemieckie, Cesarstwo Norweglandu, Zjednoczone Królestwo Samundy, Królestwo Santery oraz Królestwo Turetii, być może również mikronacje znajdujące się poza radarem leockiej dyplomacji, otrzymały propozycję następującej treści:

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Widzę, że rację miał Hegel z Marksem i po raz drugi odgrywamy tę samą scenkę rodzajową.Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2022, 9:07Związek Małych Państw — bardzo ciekawa ofensywa dyplomatyczna Konsulatu Felencji (@Federant Rockwell) i Mecenatu Xorphii, gdziekolwiek by on się nie znajdował (@Sophie). Cesarstwo Niemieckie, Cesarstwo Norweglandu, Zjednoczone Królestwo Samundy, Królestwo Santery oraz Królestwo Turetii, być może również mikronacje znajdujące się poza radarem leockiej dyplomacji, otrzymały propozycję następującej treści:
Ze swojej strony mogę tylko trzymać kciuki za powodzenie projektu choćby w najmniejszym stopniu. (Wypowiedź prywatna).
(-) Aleksander, r.s.
- Kaspar Waksman-Dëter • Stempel
- Republika Muratyki
O, kolejny projekt w wykonaniu tej osoby którego pewnie, jak zwykle, nie skończy 🤣
Kaspar Waksman-Dëter
Mer Azymuckiej Góry
Dyrektor Muratyckich Linii Kolejowych
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki
Mer Azymuckiej Góry
Dyrektor Muratyckich Linii Kolejowych
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
Jestem powiem szczerze zdziwiona ale widać w końcu doszli prywatnie do porozumienia, to dobrze. Będę z pewnością przyglądać się.Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2022, 9:07Związek Małych Państw — bardzo ciekawa ofensywa dyplomatyczna Konsulatu Felencji (@Federant Rockwell) i Mecenatu Xorphii, gdziekolwiek by on się nie znajdował (@Sophie). Cesarstwo Niemieckie, Cesarstwo Norweglandu, Zjednoczone Królestwo Samundy, Królestwo Santery oraz Królestwo Turetii, być może również mikronacje znajdujące się poza radarem leockiej dyplomacji, otrzymały propozycję następującej treści:
Ze swojej strony mogę tylko trzymać kciuki za powodzenie projektu choćby w najmniejszym stopniu. (Wypowiedź prywatna).
Bo jak zwykle musisz dołożyć swoje trzy grosze. Okey - przeprosiłem, źle zrobiłem. Ale to nie znaczy że kuźwa musisz mi to wypominać na każdym moim kroku.Kaspar Waksman-Dëter pisze: ↑07 sty 2022, 12:57O, kolejny projekt w wykonaniu tej osoby którego pewnie, jak zwykle, nie skończy 🤣
Bo nigdy nie ufaj ludziom.
Mnie się wydaje, że diabeł tkwi w szczegółach. (Że się podzielę tą oryginalną myślą mikrozoficzną).Aleksander pisze: ↑07 sty 2022, 12:34Widzę, że rację miał Hegel z Marksem i po raz drugi odgrywamy tę samą scenkę rodzajową.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Obawiam się, że aby ten projekt przetrwał tyle co Unia Niepodległych Państw, to brakuje mu czynników, które powodują, iż nasz projekt tyle już trwa.Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2022, 15:26Mnie się wydaje, że diabeł tkwi w szczegółach. (Że się podzielę tą oryginalną myślą mikrozoficzną).Aleksander pisze: ↑07 sty 2022, 12:34Widzę, że rację miał Hegel z Marksem i po raz drugi odgrywamy tę samą scenkę rodzajową.
Są to:
1. wymarcie Baridasu,
2. wymarcie Sclavinii,
3. wyludnienie Teutonii,
4. głębokie przekonanie monarchy dreamlandzkiego o tym, iż UNP jest jak spółka i dopóki nie przynosi strat, to szkoda czasu na pisanie wniosku o wykreślenie z KRS.
(-) Aleksander, r.s.
Najpierw powinien się w ogóle rozpocząć… Póki co jednak albo brak odpowiedzi, albo dwie odpowiedzi negatywne — tu ze strony Samundy i Santery (tu nie jestem pewny, czy JKM @Bruno Petrowicz Catalan pisze na wstępie o „tej” Unii Niepodległych Państw, czy o innej organizacji).Aleksander pisze: ↑07 sty 2022, 15:30Obawiam się, że aby ten projekt przetrwał tyle co Unia Niepodległych Państw, to brakuje mu czynników, które powodują, iż nasz projekt tyle już trwa.Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2022, 15:26Mnie się wydaje, że diabeł tkwi w szczegółach. (Że się podzielę tą oryginalną myślą mikrozoficzną).Aleksander pisze: ↑07 sty 2022, 12:34Widzę, że rację miał Hegel z Marksem i po raz drugi odgrywamy tę samą scenkę rodzajową.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Podoba mi się ta długa, bo już pięcioletnia, historia Santery 🙃
(-) Aleksander, r.s.