Na Androidzie pasuje bardzo dobrze. Na Windowsie… jest, moim zdaniem, z potencjałem. 😉

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Na Androidzie pasuje bardzo dobrze. Na Windowsie… jest, moim zdaniem, z potencjałem. 😉

Notki encyklopedyczne mamy na liście. Jeżeli chodzi o logo…Franklin Garamond pisze: ↑12 sty 2022, 9:00Czy Nowiny dorobią się logotypu? (pomijam już kwestię notek encyklopedycznych o krajach i odnośnika do serwisu-matki).
…to przenoszenie pracy do mikronacji nie sprawia mi radości. 😉 Z tym zastrzeżeniem, jeżeli ktoś ma propozycję symbolu dla Nowin, chętnie przyjmę (umieszczałbym, naturalnie, w stopce). W odniesieniu do logo ŚZF (choć, nawiasem pisząc, uważam, że mamy logotyp), można zwołać drugą konferencję, choć nie jestem pewny, czy spotkałaby się z szerokim zainteresowaniem mas filatelistycznych…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sty 2022, 9:06Co do logotypów, to niby sprawa drugorzędna, ale mnie także razi ich brak. ŚZF do dziś nie doczekało się choćby rozmowy na ten temat. ;)
Wymówki. CSSy robicie, grafiki robicie.Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2022, 9:26…to przenoszenie pracy do mikronacji nie sprawia mi radości.
Pomyślimy :)Franklin Garamond pisze: ↑12 sty 2022, 9:33Wymówki. CSSy robicie, grafiki robicie.Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2022, 9:26…to przenoszenie pracy do mikronacji nie sprawia mi radości.
No ale są pośród nas inni graficznie uzdolnieni @Oswald Baskerville, to może Was poratują, jak to dla Was taki trud.

Głównie to się bawię fotomontażami. Przypadek…? 😜Franklin Garamond pisze: ↑12 sty 2022, 9:33Wymówki. CSSy robicie, grafiki robicie.Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2022, 9:26…to przenoszenie pracy do mikronacji nie sprawia mi radości.
Panie Oswaldziku, do końca dnia będzie?