Sami też możecie napisać wtyczkę.
Stempel | Paszport mikronacji
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Proszę mnie tu nie demonizować. Stoję na straży, żeby nie było samowoli budowlanej, bo potem legalizacja zjada radość.
Sami też możecie napisać wtyczkę.
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Franklin Garamond • Stempel
No tak to bym widział, może nawet nie pod, a na avatarze. Coś jak kropeczki w ŚZF.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Jak nie przysłoni za wiele, to dlaczego nie. W sumie skoro już będzie na awatarze to "m" to po co ptaszek? Jest "m", to jest zweryfikowane, nie ma to nie jest.Franklin Garamond pisze: ↑23 sty 2022, 9:41No tak to bym widział, może nawet nie pod, a na avatarze. Coś jak kropeczki w ŚZF.
To się nazywa podział na ludzi i "nadludzi".
- Helwetyk Romański • Stempel
Na Matkę Prokrastynację! 😂
Postscriptum: aby nie mnożyć wypowiedzi jedna po drugiej. W związku z „zamknięciem” Norwacji, z przykrością informuję o jej wyłączeniu w Stemplu.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nie chce mi się już nawet liczyć ile ten człowiek zaczął projektów i skończył je, zanim w ogóle się mogły rozbujać.Helwetyk Romański pisze: ↑23 sty 2022, 12:45Na Matkę Prokrastynację! 😂
Postscriptum: aby nie mnożyć wypowiedzi jedna po drugiej. W związku z „zamknięciem” Norwacji, z przykrością informuję o jej wyłączeniu w Stemplu.
Czyli miałem kontynuować tą jednoosobową zabawę?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 sty 2022, 12:50Nie chce mi się już nawet liczyć ile ten człowiek zaczął projektów i skończył je, zanim w ogóle się mogły rozbujać.Helwetyk Romański pisze: ↑23 sty 2022, 12:45Na Matkę Prokrastynację! 😂
- Kaspar Waksman-Dëter • Stempel
- Republika Muratyki
A po co zakładasz jakieś państewka, które nie mają szans przetrwania, zamiast działać gdzieś gdzie są ludzie? Jakieś niespełnione ambicje masz? Miałeś tyle okazji do pokazania swoich umiejętności - systemy w Sarmacji, bank i system gospodarczy dla Muratyki, wiesz co z nimi zrobiłeś? Albo nic, albo porzuciłeś. Dla mnie powinieneś zakończyć zabawę w mikronacje do których się w ogóle nie nadajesz.
Kaspar Waksman-Dëter
Mer Azymuckiej Góry
Dyrektor Muratyckich Linii Kolejowych
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki
Mer Azymuckiej Góry
Czyli mnie nie chcecie, okej.Kaspar Waksman-Dëter pisze: ↑23 sty 2022, 13:58Dla mnie powinieneś zakończyć zabawę w mikronacje do których się w ogóle nie nadajesz.
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Szczęśliwie nie ty o tym decydujesz, kto powinien się bawić, a kto nie ;-)Kaspar Waksman-Dëter pisze: ↑23 sty 2022, 13:58Dla mnie powinieneś zakończyć zabawę w mikronacje do których się w ogóle nie nadajesz.
Co do samego @Federant Rockwell, to mam kompletnie w pupie co się zadziało w Sarmacji. W Leocji nic się złego nie stało, więc o co robić gównoburzę? W pewien sposób nawet mi zaimponowało to, jak głównemu zainteresowanemu udało się udawać, że nie jest samym sobą.
(-) Aleksander, r.s.
- Kaspar Waksman-Dëter • Stempel
- Republika Muratyki
XD wiadome, że nie ja decyduję, nie wiem skąd takie stwierdzenie.Aleksander pisze: ↑23 sty 2022, 14:10Szczęśliwie nie ty o tym decydujesz, kto powinien się bawić, a kto nie ;-)
To moja opinia, a nie ogółu. Więc nie, że nie chcecie, a nie "chcesz" lmao
Kaspar Waksman-Dëter
Mer Azymuckiej Góry
Mer Azymuckiej Góry