Przedsiębiorstwo handlowe DEXMOBIL

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z posiadanymi przedsiębiorstwami
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Ignats ik Ruth pisze:
09 kwie 2022, 19:27
Hm... Można by też po prostu otworzyć nowe biznesy, korzystając z pauzy monopolisty. ;p Zanim jakieś ciężarówki zaczną sprowadzać inni, coś do zaoferowania może mieć @Anastasia Windsachen, której przedsiębiorstwo już buduje samochody w Sarmacji i jest obecne w Leocji.
WTC chętnie podejmie się takiego zlecenia. W przyszłym tygodniu mogę usiąść nad propozycją samochodu do zadań stricte transportowych
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
No bo co ludzie powiedzom!?

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Franklin Garamond pisze:
09 kwie 2022, 18:20
Ignats ik Ruth pisze:
09 kwie 2022, 18:12
Heinz-Werner Grüner pisze:
09 kwie 2022, 14:47
Zdaje się, że Herr Ronona za szybko nie ujrzymy (…)
Właśnie, właśnie, miałem się dowiadywać — to zwykła realioza, czy coś innego?
Jeśli wierzyć doniesieniom, to raczej permanentne. Ja jednak wierzę, że jakby tak było, to i w Leocji pojawiłaby się notka pożegnalna.
Mnjie się idało zamienić dwa zdania jeszcze nie tak dawno i jakoś na razie nie ma entuzjazmu do powrotu. Zobaczymy co czas przyniesie.
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Helwetyk Romański Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Post autor: Helwetyk Romański »

Anastasia Windsachen pisze:
09 kwie 2022, 20:07
Ignats ik Ruth pisze:
09 kwie 2022, 19:27
Hm... Można by też po prostu otworzyć nowe biznesy, korzystając z pauzy monopolisty. ;p Zanim jakieś ciężarówki zaczną sprowadzać inni, coś do zaoferowania może mieć @Anastasia Windsachen, której przedsiębiorstwo już buduje samochody w Sarmacji i jest obecne w Leocji.
WTC chętnie podejmie się takiego zlecenia. W przyszłym tygodniu mogę usiąść nad propozycją samochodu do zadań stricte transportowych.
Tak tylko dopowiem, że w odniesieniu do niespecjalistycznych pojazdów, aby dodać je do systemu, potrzebuję następujących danych:
  • model pojazdu,
  • ładowność w tonach.
Zdjęcia lub wizualizacje mile widziane. Mogę pomóc z leotyzacją, o ile Matka Prokrastynacja dopuści.

Piotr vel Bocian pisze:
09 kwie 2022, 19:13
Czy można (tymczasowo) przejąć obowiązki właściciela przedsiębiorstwa i prowadzić dalej sprzedaż?
Jeszcze nie minął miesiąc, więc powstrzymuję się od kontaktu z Rononem za pośrednictwem kanałów pozamikronacyjnych, nie chcąc się narzucać w świetle dość zrozumiałej decyzji o opuszczeniu mikroświata. Niemniej jednak, w razie zainteresowania mogę go zapytać o zgodę na przejęcie firmy.

Heinz-Werner Grüner pisze:
09 kwie 2022, 14:47
Mamy modele, jedynie to nie wiem jak wyglądałoby weryfikowanie wpływu do kasy DEXMOBIL...
Jeżeli dobrze szukam, to nawet administracja nie ma „normalnego” wglądu w rachunki bankowe na forum. Niemniej jednak, przez bazę danych wszystko można wyciągnąć. Ciekawsze byłoby jednak ustalenie tego, jaki odsetek wpływów powinien wpływać na rachunek Ronona, a jaki na rachunek „dyrektora generalnego”; naturalnie, w przypadku zgody na taki zarząd.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH

Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.

IGNATS IK RUTH

Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk​@​gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedsiębiorstwa w Leocji”