P.S. Do prac przy pierwszej i drugiej z proponowanych organizacji z chęcią dołącze. Wszak skrzywienie biurokratyczne w sobie noszę...
Międzynarodowe rozmowy niedokończone
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Widzę, że discordowa dyskusja nabiera formalności i przenosi się na forum. Bardzo dobrze, działajmy. Na szczegóły odpowiem po południu, gdy będę mieć przed sobą normalną klawiaturę, a nie telefon.
P.S. Do prac przy pierwszej i drugiej z proponowanych organizacji z chęcią dołącze. Wszak skrzywienie biurokratyczne w sobie noszę...
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
OPM, aż się łezka w oku zakręciła ale czy byłaby przestrzeń dla rozwoju takiej organizacji obecnie? Nie wiem.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Najśmieszniejsze jest to, że to w zasadzie jest już klepnięte. ;)Guedes de Lima pisze: ↑25 kwie 2022, 10:37OPM, aż się łezka w oku zakręciła ale czy byłaby przestrzeń dla rozwoju takiej organizacji obecnie? Nie wiem.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Uuu, sformułowanie takie, że zawiało zielonym stoliczkiem xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:38Najśmieszniejsze jest to, że to w zasadzie jest już klepnięte. ;)Guedes de Lima pisze: ↑25 kwie 2022, 10:37OPM, aż się łezka w oku zakręciła ale czy byłaby przestrzeń dla rozwoju takiej organizacji obecnie? Nie wiem.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
No ba! Nie no troszkę żartuję, ale wiecie Szanowny Panie jak to jest... Z wami czy bez i tak zrobimy...;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:45Uuu, sformułowanie takie, że zawiało zielonym stoliczkiem xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:38Najśmieszniejsze jest to, że to w zasadzie jest już klepnięte. ;)Guedes de Lima pisze: ↑25 kwie 2022, 10:37OPM, aż się łezka w oku zakręciła ale czy byłaby przestrzeń dla rozwoju takiej organizacji obecnie? Nie wiem.
A propos "z Wami", to musimy te sprawy leocko-edelweisskie ogarnąć :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:47No ba! Nie no troszkę żartuję, ale wiecie Szanowny Panie jak to jest... Z wami czy bez i tak zrobimy...;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:45Uuu, sformułowanie takie, że zawiało zielonym stoliczkiem xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:38
Najśmieszniejsze jest to, że to w zasadzie jest już klepnięte. ;)

- Obywatel honorowy
Zapytał Szanowny, odpowiedziałem. Myślałem, że jakaś reakcja będzie... ;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:48A propos "z Wami", to musimy te sprawy leocko-edelweisskie ogarnąć :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:47No ba! Nie no troszkę żartuję, ale wiecie Szanowny Panie jak to jest... Z wami czy bez i tak zrobimy...;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:45
Uuu, sformułowanie takie, że zawiało zielonym stoliczkiem xD
Ja nawet nie jestem przedstawicielem dyplomatycznym żadnego kraju, więc to dla mnie naturalne, że coś się odbędzie na gruncie międzynarodowym beze mnie :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:49Zapytał Szanowny, odpowiedziałem. Myślałem, że jakaś reakcja będzie... ;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:48A propos "z Wami", to musimy te sprawy leocko-edelweisskie ogarnąć :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:47
No ba! Nie no troszkę żartuję, ale wiecie Szanowny Panie jak to jest... Z wami czy bez i tak zrobimy...;)
Nie oznacza to jednak, że nie chcę sobie stołka przy stoliczku wytuptać ;)

- Obywatel honorowy
A ja bym brał tak kulturalnego i wyrachowanego jegomościa na "ważną personę". Pomijam już okresowe zaniki widoczności, ale brałbym aż miło!Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:50Ja nawet nie jestem przedstawicielem dyplomatycznym żadnego kraju, więc to dla mnie naturalne, że coś się odbędzie na gruncie międzynarodowym beze mnie :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:49Zapytał Szanowny, odpowiedziałem. Myślałem, że jakaś reakcja będzie... ;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:48
A propos "z Wami", to musimy te sprawy leocko-edelweisskie ogarnąć :D
Ja rwę się do mikronacyjnej roboty zawsze, więc z przyjemnością dam się zaprosić :) A z tym wyrachowaniem to chyba na wyrost? xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 13:30A ja bym brał tak kulturalnego i wyrachowanego jegomościa na "ważną personę". Pomijam już okresowe zaniki widoczności, ale brałbym aż miło!Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:50Ja nawet nie jestem przedstawicielem dyplomatycznym żadnego kraju, więc to dla mnie naturalne, że coś się odbędzie na gruncie międzynarodowym beze mnie :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 12:49
Zapytał Szanowny, odpowiedziałem. Myślałem, że jakaś reakcja będzie... ;)

- Obywatel honorowy
Jakkolwiek to zabrzmiało, to sądzę, że dla korzyści leockiej oddałby Szanowny wiele. ;)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 13:32Ja rwę się do mikronacyjnej roboty zawsze, więc z przyjemnością dam się zaprosić :) A z tym wyrachowaniem to chyba na wyrost? xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 13:30A ja bym brał tak kulturalnego i wyrachowanego jegomościa na "ważną personę". Pomijam już okresowe zaniki widoczności, ale brałbym aż miło!Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 12:50
Ja nawet nie jestem przedstawicielem dyplomatycznym żadnego kraju, więc to dla mnie naturalne, że coś się odbędzie na gruncie międzynarodowym beze mnie :D
I proszę traktować to jako komplement, w mojej wypowiedzi nie było żadnego personalnego ataku.