Ale ja przecież mieszkam w penis daleko… 🤔Oswald Baskerville pisze: ↑27 kwie 2022, 12:09Trzeba będzie radę osiedla powołać, żeby jacyś spokojni nam się nie zalęgli, tacy co eufemizmów używają zamiast przekleństw i lubią normalizować.
Prokuratoria nowobrzeska
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
Z Wami to nigdy nic nie wiadomo. Tyle lat libertas omnia vincit, a teraz nagle hic habitat felicitas.Helwetyk Romański pisze: ↑27 kwie 2022, 13:23Ale ja przecież mieszkam w penis daleko… 🤔Oswald Baskerville pisze: ↑27 kwie 2022, 12:09Trzeba będzie radę osiedla powołać, żeby jacyś spokojni nam się nie zalęgli, tacy co eufemizmów używają zamiast przekleństw i lubią normalizować.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Franklin Garamond • Stempel
Prokuratoria nowobrzeska
Przyznano.Piotr vel Bocian pisze: ↑27 kwie 2022, 10:51Czcigodni @Franklin Garamond i @Helwetyk Romański
Zwracam się z prośbą o przydział nieruchomości pod numerem 479 w Nowym Brzegu w celach mieszkaniowych.
Z poważaniem,
Piotr vel Bocian
Prokuratoria nowobrzeska
Wspaniałe wieści. Teraz czekamy na Czcigodnego.Franklin Garamond pisze: ↑27 kwie 2022, 20:59Przyznano.Piotr vel Bocian pisze: ↑27 kwie 2022, 10:51Czcigodni @Franklin Garamond i @Helwetyk Romański
Zwracam się z prośbą o przydział nieruchomości pod numerem 479 w Nowym Brzegu w celach mieszkaniowych.
Z poważaniem,
Piotr vel Bocian

- Franklin Garamond • Stempel
Prokuratoria nowobrzeska
Dajcie spokój z tym pałacem, wilgoć Wam zaszkodzi. Luksusowa willa i łatwy dostęp do południowobaridajskiej kokainy podziałają tonizująco na karnację i trawienie.Franklin Garamond pisze: ↑28 kwie 2022, 8:37A po co miałbym wynajmować, jak mam służbowe na starówce? 🤨

Prokuratoria nowobrzeska
Na wiele osób… Liczę na intensyfikację działań w ramach Namiestnikowskiego i Garamondowskiego programu walki z włóczęgostwem!
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Prokuratoria nowobrzeska
No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:02Na wiele osób… Liczę na intensyfikację działań w ramach Namiestnikowskiego i Garamondowskiego programu walki z włóczęgostwem!

Prokuratoria nowobrzeska
Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 19:17No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Prokuratoria nowobrzeska
Taki jest zamiar. Zamknięte osiedle ze schodkami prosto na brzeg i na jachty. Imprezy co wieczór, drinki z palemka, alkohole w cenie średniej pensji robotnika portowego, rozmowy o tym, czy na skretarzyk lepiej nadaje się palisander czy wiąż oraz który makler srebrnoroskiej giełdy wciąga najwięcej koksu.Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:26Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 19:17No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.

- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
A przy tym pewnie jakieś biznesiki na boku i sterowanie wielką polityką...Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 20:19Taki jest zamiar. Zamknięte osiedle ze schodkami prosto na brzeg i na jachty. Imprezy co wieczór, drinki z palemka, alkohole w cenie średniej pensji robotnika portowego, rozmowy o tym, czy na skretarzyk lepiej nadaje się palisander czy wiąż oraz który makler srebrnoroskiej giełdy wciąga najwięcej koksu.Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:26Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 19:17No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com