Wirtualne państwa, realne gadżety?
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Po raz kolejny naszła mnie dziś myśl, że zajebiście byłoby mieć jakiś unikatowy drobiazg, gadżet, suwenir nacechowany mikronacyjnie i musiałem tę myśl w końcu puścić na forum.
Herr Gruner praktykuje wyborne statuetki dla zwycięzców RMAW, więc precedens istnieje. Co myślicie o ewentualnych zrzutkach na zamówienie jakichś limitowanych gadżetów? Jakie gadżety uważacie za fajne? Przypinki? Naszywki? Numizmaty?
Herr Gruner praktykuje wyborne statuetki dla zwycięzców RMAW, więc precedens istnieje. Co myślicie o ewentualnych zrzutkach na zamówienie jakichś limitowanych gadżetów? Jakie gadżety uważacie za fajne? Przypinki? Naszywki? Numizmaty?
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Taką wpineczkę, to bym nosił chętniutko. (Swoją drogą, pierwszy post w linkowanym wątku ❤).
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nie wiem, czy fajne, ale gromadzę od lat kolekcję kilkudziesięciu kubków do kawy. No i wiadomo, koszulka z dyskretnie umieszczonymi lwami (że udałoby się je wyhaftować w sensownej cenie się nie łudzę, ale może chociaż nadruk…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Uwielbiam kubki <3 Niemniej podobne ciągoty odciąłem, szkoda przestrzeni w szafkach. Pochwalcie się, jeśli macie jakieś ciekawe egzemplarze.Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 15:53Nie wiem, czy fajne, ale gromadzę od lat kolekcję kilkudziesięciu kubków do kawy. No i wiadomo, koszulka z dyskretnie umieszczonymi lwami (że udałoby się je wyhaftować w sensownej cenie się nie łudzę, ale może chociaż nadruk…).
Koszulka wjechałaby jak złoto. Na Allegro widzę ofertę za polo z biedahaftem za 40 zł/szt., zamówienie od 1 sztuki. Jakość koszulki i haftu byłaby gówniana, ale nosiłbym.
Z innych gadżetów mnie się marzą jakieś metalowe drobiazgi: przypinki, monety, stemple, etc. Zrobić okrągłą pieczęć urzędową palatium i otrzymywać pocztówki z życzeniami na rocznicę Leocji też byłoby w pytę <3

Jakby się dało naszywkę jakąś tanio, ale pewnie wtedy będzie dziadowska jakość. :/ Kupiłem sobie kurtkę na promocji tylko dlatego, że miała zadraśnięcie na rękawie — mały herb państwowy wjechałby tam jak złoto. xD
Niespecjalnie. Część po linii #mnieśmieszy, część po linii pamiątek, część od klientów, część po linii, że mnie się, po prostu, podobały. Chętnie przytuliłbym szczęśliwy, dwudziesty pierwszy, kubek leocki do kolekcji. Z kubkami jest jak z deserem. Zawsze znajdzie się miejsce.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Uwielbiam kubki <3 Niemniej podobne ciągoty odciąłem, szkoda przestrzeni w szafkach. Pochwalcie się, jeśli macie jakieś ciekawe egzemplarze.
Odsyłacz?Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Koszulka wjechałaby jak złoto. Na Allegro widzę ofertę za polo z biedahaftem za 40 zł/szt., zamówienie od 1 sztuki. Jakość koszulki i haftu byłaby gówniana, ale nosiłbym.
Czy @Franklin Garamond lubi spacery na Pocztę Polską? 😜Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Zrobić okrągłą pieczęć urzędową palatium i otrzymywać pocztówki z życzeniami na rocznicę Leocji też byłoby w pytę <3
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Odsyłacz.Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 16:17Odsyłacz?Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Koszulka wjechałaby jak złoto. Na Allegro widzę ofertę za polo z biedahaftem za 40 zł/szt., zamówienie od 1 sztuki. Jakość koszulki i haftu byłaby gówniana, ale nosiłbym.
Błagam, bez takich żartów. Ja bym chciał, żeby taka pocztówka dotarła do adresata, a nie błąkała się po zapleczach urzędów pocztowych. Będę musiał zapłacić za paczkomat, to zapłacę.Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 16:17Czy @Franklin Garamond lubi spacery na Pocztę Polską? 😜Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Zrobić okrągłą pieczęć urzędową palatium i otrzymywać pocztówki z życzeniami na rocznicę Leocji też byłoby w pytę <3

Dramatu nie ma… Wyszywają też na zwykłych koszulkach, więc domniemuję, że inny wzór nie stanowiłby problemu. Polar również daje radę.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:28Odsyłacz.Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 16:17Odsyłacz?Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:00Koszulka wjechałaby jak złoto. Na Allegro widzę ofertę za polo z biedahaftem za 40 zł/szt., zamówienie od 1 sztuki. Jakość koszulki i haftu byłaby gówniana, ale nosiłbym.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Stoję na podobnym stanowisku. W dodatku ten dżersej, czy jak zwą ten polówkowy materiał, lepiej znosi haft.
Czarne polówki z herbem reprezentacji Leocji i widzimy się na zjeździe :)