Oficjalne otwarcie Instytutu Statystyk Międzynarodowych
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ech, ten 14.04 przerwał nie-wiem-jak-długą passę na forum.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Pewnie od dnia założenia...Franklin Garamond pisze: ↑04 maja 2022, 9:01Ech, ten 14.04 przerwał nie-wiem-jak-długą passę na forum.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
To było serio zero postów, czy to jakiś błąd?
Zawsze można coś antydatować xD
Zawsze można coś antydatować xD
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
To chyba całkiem udany kwiecień patrząc na liczby.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Rzeczywiście. Wykręciliśmy ok. 126% aktywności z kwietnia 2020 i ok. 154% aktywności z kwietnia 2021. Myślałem, że jest gorzej.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Ignats ik Ruth pisze: ↑04 maja 2022, 13:19Rzeczywiście. Wykręciliśmy ok. 126% aktywności z kwietnia 2020 i ok. 154% aktywności z kwietnia 2021. Myślałem, że jest gorzej.

(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Helwetyk Romański • Stempel
O, jak niżej:Joahim von Ribertrop pisze: ↑03 maja 2022, 11:54A nie taniej naprawić raz a dobrze...? 😅Helwetyk Romański pisze: ↑03 maja 2022, 9:50Tak, klasyczny błąd (zły algorytm) cache’a. Naprawiłem jak zwykle. Problem najprawdopodobniej wróci w pierwszym dniu czerwca. 😎
(Serio pisząc, to usunięcie pliku zajmuje o wiele mniej czasu niż dopisanie warunku, który sprawdzi świeżość pliku cache poprzedniego miesiąca).Aleksander pisze: ↑03 maja 2022, 12:21Nie można naprawić czegoś od razu, bo potem nie będzie już nic do roboty.
Serio serio. Sprawdzone w bazie danych.
Maj, póki co, również, na tyle, na ile można prognozować w oparciu o dane z długiego weekendu. Ze swojej strony, niezmiennie, na podium się nie nastawiam, ale sygnalizuję, że Turetia zaczyna nam deptać po piętach.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Obywatel honorowy
Czcigodny niech nie oglada się wstecz, a do przodu!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 13:55Maj, póki co, również, na tyle, na ile można prognozować w oparciu o dane z długiego weekendu. Ze swojej strony, niezmiennie, na podium się nie nastawiam, ale sygnalizuję, że Turetia zaczyna nam deptać po piętach.
Leocja jest w stanie w jeden, góra dwa dni odskoczyć wszystkim o całe 100%. Wiem co mówię. ;)
- Franklin Garamond • Stempel
Jak śpiewał pewien kabaret... nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodu ktoś...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 18:19Czcigodny niech nie oglada się wstecz, a do przodu!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 13:55Maj, póki co, również, na tyle, na ile można prognozować w oparciu o dane z długiego weekendu. Ze swojej strony, niezmiennie, na podium się nie nastawiam, ale sygnalizuję, że Turetia zaczyna nam deptać po piętach.
Leocja jest w stanie w jeden, góra dwa dni odskoczyć wszystkim o całe 100%. Wiem co mówię. ;)
- Obywatel honorowy
Właśnie, właśnie! Mnie natomiast chodziło to, że Leocja to jednak "mentalne" TOP3, bez dwóch zdań.Franklin Garamond pisze: ↑05 maja 2022, 23:34Jak śpiewał pewien kabaret... nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodu ktoś..
- Helwetyk Romański • Stempel
Normalnie bym odpisał, że niekoniecznie u nas musi być lepiej; wystarczy, żeby u innych było gorzej, ale jakoś nie jestem w stanie w sobie wykrzesać krzty złych życzeń wobec któregokolwiek z aktualnego podium. Starzejemy się…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 23:59Właśnie, właśnie! Mnie natomiast chodziło to, że Leocja to jednak "mentalne" TOP3, bez dwóch zdań.Franklin Garamond pisze: ↑05 maja 2022, 23:34Jak śpiewał pewien kabaret... nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodu ktoś..
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com