Prowokujecie, Tomović, prowokujecie…

Czcigodny Namiestnik nie ma psychy by to zrobić.. xD
To autentycznie budujące, że mój mikronacyjny biogram spowija się coraz gęstszą mgłą niepamięci…Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑11 maja 2022, 11:33Czcigodny Namiestnik nie ma psychy by to zrobić.. xD

Ostatnio się z moim ukochanym JO v-dziadkiem Suszkiem rozmawialiśmy na tzw.DSC i nie moglismy sb przypomniec drugiego cxlonu nazwy Krwawego Czegos. Pamiętam, że chodziło, ofc, k Wandystan, i że posmarowwł Czcigodny fc na czerwono.Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 11:35To autentycznie budujące, że mój mikronacyjny biogram spowija się coraz gęstszą mgłą niepamięci…
Czy ja tu widzę zgłoszenie do Milicji Ortograficznej? 🧐Ignats ik Ruth pisze: ↑11 maja 2022, 11:39Powinno pójść pjsmo, jak do mojego bi3dnego kqpitana Margonera, nwzwanego WIlhelmem. 😂
Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 11:35To autentycznie budujące, że mój mikronacyjny biogram spowija się coraz gęstszą mgłą niepamięci…Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑11 maja 2022, 11:33Czcigodny Namiestnik nie ma psychy by to zrobić.. xD

Kknkretnie, to do Wydziału II Specjalnego w V Departamencie Bezpieczeństwa Milicji Ortograficznej Biura Językowego Leockiej Partii Faszystów Językowych. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 11:42Czy ja tu widzę zgłoszenie do Milicji Ortograficznej? 🧐
Tak bez orzekania w sprawach o wykroczenia, skoro partyjnie…? 😢Ignats ik Ruth pisze: ↑11 maja 2022, 11:49Kknkretnie, to do Wydziału II Specjalnego w V Departamencie Bezpieczeństwa Milicji Ortograficznej Biura Językowego Leockiej Partii Faszystów Językowych. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 11:42Czy ja tu widzę zgłoszenie do Milicji Ortograficznej? 🧐
Myślę, że MO po zbadaniu sprawy może się zgłosić do organu orzekającego, ale na tym się już nie znam. To Wy w tej partii jesteście GenSekiem. 😂Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 12:08Tak bez orzekania w sprawach o wykroczenia, skoro partyjnie…? 😢
Ja to bym proponował instytucję państwową i kolegium do spraw wykroczeń… 😍Ignats ik Ruth pisze: ↑11 maja 2022, 12:18Myślę, że MO po zbadaniu sprawy może się zgłosić do organu orzekającego, ale na tym się już nie znam. To Wy w tej partii jesteście GenSek8em. 😂Helwetyk Romański pisze: ↑11 maja 2022, 12:08Tak bez orzekania w sprawach o wykroczenia, skoro partyjnie…? 😢