Zmuszono mnie, żebym do biura dzisiaj przyjechał. To chyba od tego...Oswald Baskerville pisze: ↑12 maja 2022, 12:07Wskrzeszamy projekt? xDIgnats ik Ruth pisze: ↑12 maja 2022, 12:06Praktyka mówi, że może. Ja bardzo chętnie, chociaż jak 1z5 roku twmu delikatnje spytałem o normaliizację zasad herqldyczbych, to mi Czcigodni powiedzieli, że wtf, jakie regulacje. xD (Odpowiqdam jakie: uznaniowe i zdroworozsądkowe). ;)Franklin Garamond pisze: ↑12 maja 2022, 11:58Pytanie tylko czy dzierżawa może mieć herb, a jeśli tak, to czy mamy heroldię, która to będzie trzymać za mordę? :P
✔️ Tablice rejestracyjne
Opiekun: Ignats ik Ruth
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Tablice rejestracyjne
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Tablice rejestracyjne
Jak mawiają klasycy: "tak, ale". Bo troche sie postarzalem j upraszczałbym na maska. ;)Oswald Baskerville pisze: ↑12 maja 2022, 12:07Wskrzeszamy projekt? xDIgnats ik Ruth pisze: ↑12 maja 2022, 12:06Praktyka mówi, że może. Ja bardzo chętnie, chociaż jak 1z5 roku twmu delikatnje spytałem o normaliizację zasad herqldyczbych, to mi Czcigodni powiedzieli, że wtf, jakie regulacje. xD (Odpowiqdam jakie: uznaniowe i zdroworozsądkowe). ;)Franklin Garamond pisze: ↑12 maja 2022, 11:58Pytanie tylko czy dzierżawa może mieć herb, a jeśli tak, to czy mamy heroldię, która to będzie trzymać za mordę? :P
Tablice rejestracyjne

Spreparowałem też na szybko coś takiego https://dump.leocja.org/rejestracje/ ale prosiłbym o potwierdzenie czy się wyświetla prawidłowo, bo ja czcionki użyte na grafice (Poppins Medium, LicensePlate) posiadam, więc ciężko stwierdzić. Jutro może się zdoktoryzuję z zapisu SVG do PNG, jak nie będzie żadnych aktywności pozamikronacyjnych.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Tablice rejestracyjne
Chyba nie bardzo.Franklin Garamond pisze: ↑12 maja 2022, 23:27
Spreparowałem też na szybko coś takiego https://dump.leocja.org/rejestracje/ ale prosiłbym o potwierdzenie czy się wyświetla prawidłowo, bo ja czcionki użyte na grafice (Poppins Medium, LicensePlate) posiadam, więc ciężko stwierdzić. Jutro może się zdoktoryzuję z zapisu SVG do PNG, jak nie będzie żadnych aktywności pozamikronacyjnych.

(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Tablice rejestracyjne
Teraz śmiga elegancko.Franklin Garamond pisze: ↑12 maja 2022, 23:44A teraz? Z racji dualizmu plikowego nie to co trzeba wrzuciłem 😅

Tablice rejestracyjne
W sumie skoro Ana produkuje samochody, to rejestracje się przydadzą
/-/Sophie Susanne Cargalho
Tablice rejestracyjne
Dziękuję serdecznie za sprawdzenie. No to mogę iść spokojnie spać.Ignats ik Ruth pisze: ↑12 maja 2022, 23:48Teraz śmiga elegancko.Franklin Garamond pisze: ↑12 maja 2022, 23:44A teraz? Z racji dualizmu plikowego nie to co trzeba wrzuciłem 😅
![]()
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Tablice rejestracyjne
Ładne te rejestracje, takie hamerykańskie.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Helwetyk Romański • Stempel
Tablice rejestracyjne
Czyli wydaje się, że powinniśmy głosować nad dwoma wariantami, które przetrwały próbę czasu. Jako możliwe odpowiedzi proponuję wariant 1, wariant 2, wstrzymuję się od głosu, przeciw wszystkim. Naturalnie, w głosowaniu preferencyjnym z pominięciem w obliczeniach głosu wstrzymującego.
Wariant (chronologicznie) pierwszy, który w dyskusjach miał najwięcej wskazań — „europejski”:

Wariant drugi — „amerykański”:

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com