Jeśli uda mi się dojechac to jakoś się "spikniemy". :)Orjon Surma pisze: ↑11 maja 2022, 23:22Spoko, czekam na informację bliżej zjazdu. Z dojazdem problemu nie będzie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 maja 2022, 20:24Jak dojadę nie wiem, ale jak bedę jechał autem to @Orjon Surma jak się dokulasz do Poznania to mogę zabrać.
Na razie tak tylko się zastanawiam jak lepiej.
Zjazd 2022
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
@Oswald Baskerville, król do Ciebie.
Ja Wam dam „jeśli”…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 maja 2022, 23:32Jeśli uda mi się dojechac to jakoś się "spikniemy". :)Orjon Surma pisze: ↑11 maja 2022, 23:22Spoko, czekam na informację bliżej zjazdu. Z dojazdem problemu nie będzie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 maja 2022, 20:24Jak dojadę nie wiem, ale jak bedę jechał autem to @Orjon Surma jak się dokulasz do Poznania to mogę zabrać.
Na razie tak tylko się zastanawiam jak lepiej.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Tego jeszcze nie grali.Helwetyk Romański pisze: ↑12 maja 2022, 10:22@Oswald Baskerville, król do Ciebie.
@leszcz: napiszę tu i przekażę też Discordem dla pewności. Chcę bukować jutro lub najpóźniej w poniedziałek.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Dziękuję dziś lepiej. ;)
W każdym razie jestem po pierwszych rozmowach z małżonką, ale takich z serii czy "mogę" i mój pisemny wniosek nie został odrzucony. Co prawda nie podpisała, ale też nie odrzuciła, a to wiele znaczy. ;)
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Re: Zjazd 2022
Z tymi małżonkami to same kłopotyHeinz-Werner Grüner pisze:Dziękuję dziś lepiej. ;)
W każdym razie jestem po pierwszych rozmowach z małżonką, ale takich z serii czy "mogę" i mój pisemny wniosek nie został odrzucony. Co prawda nie podpisała, ale też nie odrzuciła, a to wiele znaczy. ;)
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Jak nie wierzyłeś w boga, to nadal nie uwierzysz. Jak się ożenisz, to tego boga masz w domu. :DLudwik Tomović pisze: ↑12 maja 2022, 22:01Z tymi małżonkami to same kłopotyHeinz-Werner Grüner pisze:Dziękuję dziś lepiej. ;)
- Franklin Garamond • Stempel
Zjazd 2022
Ty też jesteś bogiem, tylko wyobraź to sobie, sobie!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 maja 2022, 22:06Jak nie wierzyłeś w boga, to nadal nie uwierzysz. Jak się ożenisz, to tego boga masz w domu. :DLudwik Tomović pisze: ↑12 maja 2022, 22:01Z tymi małżonkami to same kłopotyHeinz-Werner Grüner pisze: Dziękuję dziś lepiej. ;)
Zjazd 2022
Pierwsze zgłoszenie z zagranicy, zainteresowanie wyraził również JKW Piotr II Grzegorz. ❤️
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Dzisiaj śniło mi się, że zjazd był u mnie na chacie.
Było tak ciężko, że właściwy event raczej sobie odpuszczę. Ale dzięki za pamięć o mnie.
Było tak ciężko, że właściwy event raczej sobie odpuszczę. Ale dzięki za pamięć o mnie.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Zjazd 2022
No, nie bądź taka… 😢Karolina von Lichtenstein pisze: ↑13 maja 2022, 8:56Było tak ciężko, że właściwy event raczej sobie odpuszczę.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Odpuszczać przez sen? :DKarolina von Lichtenstein pisze: ↑13 maja 2022, 8:56Dzisiaj śniło mi się, że zjazd był u mnie na chacie.