A produkują jeszcze?
Wirtualne państwa, realne gadżety?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zawsze można upierdolić filtr w czerwonej wersji :-D
(-) Aleksander, r.s.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A jest inna? 🤔
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Nie wiem, czy zostało to zaproponowane: koszulki sportowe z własnym nadrukiem.
Te konkretne z naszej perspektywy są wręcz premium. Jedynym problemem jest (tradycyjnie) minimalne zamówienie — co najmniej 5 sztuk. No ale na reprezentację Leocji to chyba byśmy się jakoś zebrali, co?
Szkoda, że nie można pojedynczych, taki Impact Nowy Brzeg wjechałby jak złoto, albo Tropicana Złote Piaski...
Te konkretne z naszej perspektywy są wręcz premium. Jedynym problemem jest (tradycyjnie) minimalne zamówienie — co najmniej 5 sztuk. No ale na reprezentację Leocji to chyba byśmy się jakoś zebrali, co?
Szkoda, że nie można pojedynczych, taki Impact Nowy Brzeg wjechałby jak złoto, albo Tropicana Złote Piaski...
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Koszulkę Palatynatu Leocji - w rozsądnych pieniądzach - bym kupił.Oswald Baskerville pisze: ↑18 maja 2022, 14:28Nie wiem, czy zostało to zaproponowane: koszulki sportowe z własnym nadrukiem.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Znalazłem taką firmę, która robi nadruki na koszulkach sportowych na sztuki. Cena już trochę wyższa, wiadomo, ale jest to jakaś kolejna opcja. Jedyne co mnie martwi, to kwestia spasowania tyłu i przodu w przypadku koszulek we wzory (pasy, kraty, etc.).

- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon. Najwyżej doszłoby do sytuacji w której Kipsta została sponsorem technicznym reprezentacji Palatynatu Leocji. Ależ reklama dla Kipsty! W każdym razie wydaje mi się, że wyszłoby taniej a na pewno nadruki robią, bo w przeszłości dla drużyny robiliśmy koszulki.Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 10:05Znalazłem taką firmę, która robi nadruki na koszulkach sportowych na sztuki. Cena już trochę wyższa, wiadomo, ale jest to jakaś kolejna opcja. Jedyne co mnie martwi, to kwestia spasowania tyłu i przodu w przypadku koszulek we wzory (pasy, kraty, etc.).
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Z Decathlonem problem jest taki, że oni wymagają zamówień od kilku sztuk (czasem od 6, czasem o 7, czasem od 21 - zależy od usługi personalizacji), a same nadruki oferują dość proste [link]. Może być kłopot z zamówieniem nawet banalnych koszulek z nadrukiem symbolu reprezentacji, o innych dodatkach nie mówiąc.Guedes de Lima pisze: ↑19 maja 2022, 12:57Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon. Najwyżej doszłoby do sytuacji w której Kipsta została sponsorem technicznym reprezentacji Palatynatu Leocji. Ależ reklama dla Kipsty! W każdym razie wydaje mi się, że wyszłoby taniej a na pewno nadruki robią, bo w przeszłości dla drużyny robiliśmy koszulki.Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 10:05Znalazłem taką firmę, która robi nadruki na koszulkach sportowych na sztuki. Cena już trochę wyższa, wiadomo, ale jest to jakaś kolejna opcja. Jedyne co mnie martwi, to kwestia spasowania tyłu i przodu w przypadku koszulek we wzory (pasy, kraty, etc.).

Post pod postem, bo zmieniam lekko kierunek: a może zrobimy sobie "dowody osobiste"?
Szybkie przeszukiwanie sieci wykazało jednego dogodnego producenta. Przyjmuje zamówienia od 1 sztuki, cena dość przyjemnie spada już przy kilku zamówionych sztukach, można personalizować każdą kartę (na awersie i rewersie, co ważne). Kto chce mieć leocki dowód? :)
Szybkie przeszukiwanie sieci wykazało jednego dogodnego producenta. Przyjmuje zamówienia od 1 sztuki, cena dość przyjemnie spada już przy kilku zamówionych sztukach, można personalizować każdą kartę (na awersie i rewersie, co ważne). Kto chce mieć leocki dowód? :)