Szybkie przeszukiwanie sieci wykazało jednego dogodnego producenta. Przyjmuje zamówienia od 1 sztuki, cena dość przyjemnie spada już przy kilku zamówionych sztukach, można personalizować każdą kartę (na awersie i rewersie, co ważne). Kto chce mieć leocki dowód? :)
Wirtualne państwa, realne gadżety?
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Post pod postem, bo zmieniam lekko kierunek: a może zrobimy sobie "dowody osobiste"?
Szybkie przeszukiwanie sieci wykazało jednego dogodnego producenta. Przyjmuje zamówienia od 1 sztuki, cena dość przyjemnie spada już przy kilku zamówionych sztukach, można personalizować każdą kartę (na awersie i rewersie, co ważne). Kto chce mieć leocki dowód? :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
W sumie tego nie wiedziałem. :(Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 13:03Z Decathlonem problem jest taki, że oni wymagają zamówień od kilku sztuk (czasem od 6, czasem o 7, czasem od 21 - zależy od usługi personalizacji), a same nadruki oferują dość proste [link]. Może być kłopot z zamówieniem nawet banalnych koszulek z nadrukiem symbolu reprezentacji, o innych dodatkach nie mówiąc.Guedes de Lima pisze: ↑19 maja 2022, 12:57Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon. Najwyżej doszłoby do sytuacji w której Kipsta została sponsorem technicznym reprezentacji Palatynatu Leocji. Ależ reklama dla Kipsty! W każdym razie wydaje mi się, że wyszłoby taniej a na pewno nadruki robią, bo w przeszłości dla drużyny robiliśmy koszulki.Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 10:05Znalazłem taką firmę, która robi nadruki na koszulkach sportowych na sztuki. Cena już trochę wyższa, wiadomo, ale jest to jakaś kolejna opcja. Jedyne co mnie martwi, to kwestia spasowania tyłu i przodu w przypadku koszulek we wzory (pasy, kraty, etc.).
Całkiem spoko, pewnie bym się skusił. :)Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 13:09Post pod postem, bo zmieniam lekko kierunek: a może zrobimy sobie "dowody osobiste"?
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Może i taniej, ale tam się nie kupuje. Howgh. 🏳Guedes de Lima pisze: ↑19 maja 2022, 12:57Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon.
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
cZemu?Ignats ik Ruth pisze: ↑19 maja 2022, 13:42Może i taniej, ale tam się nie kupuje. Howgh. 🏳Guedes de Lima pisze: ↑19 maja 2022, 12:57Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon.
.
.
.
żarcik taki.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Dawno, dawno temu, zrobiłem taki wzór (przepraszam za kompresję; jak do tego doszło, nie wiem…):

(Na serwerze Sarmacji znalazłem zdjęcie swojego
pierwszego dowodu osobistego, ki ch…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 10:21Na serwerze Sarmacji znalazłem zdjęcie swojego
🤣🤣🤣
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Z tymi zasłoniętymi oczami Czcigodny wygląda jak jakiś przestępca...
Tak to jest jak się wgrywa pliki po pijanemu.(Na serwerze Sarmacji znalazłem zdjęcie swojego pierwszego dowodu osobistego, ki ch…).
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Ja przestałem tam kupować, odkąd zlikwidowali normalne kasy i zostały same samoobsługowe. Ale do Auchana jeżdżę co tydzień ;-)Ignats ik Ruth pisze: ↑19 maja 2022, 13:42Może i taniej, ale tam się nie kupuje. Howgh. 🏳Guedes de Lima pisze: ↑19 maja 2022, 12:57Nie wiem czy taniej nie wyszłoby na przykład zrobić przez Decathlon.
(-) Aleksander, r.s.
Ja jeśli tylko mogę, wybieram samoobsługowe.Aleksander pisze: ↑22 maja 2022, 13:37Ja przestałem tam kupować, odkąd zlikwidowali normalne kasy i zostały same samoobsługowe.
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
To będzie taki samo-diss, ale zobaczyłam tytuł i mi się skojarzył taki projekt realowych ulotek sprzed ponad dekady (zdjęcie jeszcze starsze). Oryginalny tytuł: „wirtualne państwa, realne emocje”.

(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Joahim von Ribertrop pisze: ↑22 maja 2022, 13:35Z tymi zasłoniętymi oczami Czcigodny wygląda jak jakiś przestępca...
Trzeźwo, trzeźwo. Seria i numer zanonimizowane, nawet ramkę dodałem.Joahim von Ribertrop pisze: ↑22 maja 2022, 13:35Tak to jest jak się wgrywa pliki po pijanemu.(Na serwerze Sarmacji znalazłem zdjęcie swojego pierwszego dowodu osobistego, ki ch…).
Zabawa — przyjaźń — alkohol. Z ł o t o ! ❤️❤️❤️
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com