Mnie też zastanawia dlaczego akurat Czcigodnemu zależało by Szanowny Ignats miał dres w barwach egipskich. ;)Aleksander pisze: ↑25 maja 2022, 19:06Wielebny Kurator to o wszystkim pomyśli! Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego kraju, kurator Baskerville Oswald, Palatynatu Leocji. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki!Oswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
Ja nie będę potem elanowcom tłumaczyć o co chodzi 🤣
Zjazd 2022
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Znajduję pytanie niestosownym!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 maja 2022, 20:01Mnie też zastanawia dlaczego akurat Czcigodnemu zależało by Szanowny Ignats miał dres w barwach egipskich. ;)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Re: Zjazd 2022
Jakie stosunki ma WRWE z Polonią? XDAleksander pisze:Gorzej, jak pomyślą, że to Polonia Warszawa [emoji1787]
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Nie śmiałbym podnosić "ciśnienia" Czcigodnym (obu!), więc proszę uznać to za kiepski żart. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑26 maja 2022, 8:49Znajduję pytanie niestosownym!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 maja 2022, 20:01Mnie też zastanawia dlaczego akurat Czcigodnemu zależało by Szanowny Ignats miał dres w barwach egipskich. ;)
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
Biorąc pod uwagę fakt, że to wieloletnia zgoda Cracovii, to myślę, że mogą nie mieć zbyt pozytywnych relacji. Mimo, że kiedyś gruchnęła plotka, że będzie zgoda na linii Widzew-Polonia.Ludwik Tomović pisze: ↑26 maja 2022, 9:10Jakie stosunki ma WRWE z Polonią? XDAleksander pisze:Gorzej, jak pomyślą, że to Polonia Warszawa [emoji1787]
(-) Aleksander, r.s.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Dobry wieczór! Doszły mnie słuchy, że @Ronon Dex zamierza zaszczycić nas obecnością na zjeździe. Bardzo radosna wiadomość :) Czy @Ronon Dex życzy sobie rezerwować nocleg? Śpimy w Tramp Camping, warunki ludzkie, ceny niewysokie.
To samo pytanie kieruję do @Apolinary Montserrat. Wpadniesz? :) Przypomnę: Toruń, 29-31 lipca :)
To samo pytanie kieruję do @Apolinary Montserrat. Wpadniesz? :) Przypomnę: Toruń, 29-31 lipca :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Zjazd 2022
Płatne na miejscu, bez przedpłat, taki luksus :) Dopisuję do listy i jutro będę żebrał o dodatkowe łóżka :D

Zjazd 2022
Podwójny post, bo kto Kuratorowi zabroni. Zrobiłem w końcu arkusz zjazdowy - zapisani wszyscy zgłoszeni, a pokoje zostaną zaktualizowane jutro, gdy spróbuję zarezerwować coś dodatkowego, bo na ten moment mamy więcej chętnych niż miejsc.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Na wszelki wypadek, wysłałem do Jego Magnificencji mejla.Oswald Baskerville pisze: ↑06 cze 2022, 22:19To samo pytanie kieruję do @Apolinary Montserrat. Wpadniesz? :) Przypomnę: Toruń, 29-31 lipca :)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com