Nowa Mapa Mikroświata
Nowa Mapa Mikroświata
Podziwiam Twój zapał i cierpliwość Joahimie... mój się skończył na ustaleniu i naniesieniu lądów Mikroświata. Do "rzeźbienia" granic i wszelkich zmian "politycznych" nie starczyło mi cierpliwości. Ale cieszę się, że moja praca na marne jednak całkiem nie poszła i pociągnąłeś to dalej. Trzymam kciuki...
- MahoroChan • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Baridas zawsze uparcie i kurczowo trzymał się tego kawałka lądu, i to mimo tego, że dostaliśmy Melenę w zamian.
Mieć ciastko i zjeść ciastko? Nie sądzę.
Też kiedyś żyłam z fantazmatem wielkiego Baridasu, od Meleny do Awary i beyond, w serduszku, ale na szczęście sie wyleczyłam.
(-) Mahoro Andou
Bojowy android organizacji VESPER
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
- Daniel January von Tauer-Krak • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
To trochę tak jakby za worek złota dostać garść piachu.MahoroChan pisze: ↑11 cze 2022, 11:08Baridas zawsze uparcie i kurczowo trzymał się tego kawałka lądu, i to mimo tego, że dostaliśmy Melenę w zamian.
MahoroChan pisze: ↑11 cze 2022, 11:08Też kiedyś żyłam z fantazmatem wielkiego Baridasu, od Meleny do Awary i beyond, w serduszku, ale na szczęście sie wyleczyłam.
Powiedzmy, że jest to odmienna koncepcja
- MahoroChan • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Gorzej, jak masz ciastko, którym musisz się podzielić z kolegą z bloku obok, bo mama każe, i w końcu postanawiasz, że w sumie to twój brat też ma ochote więc dajesz mu swoja połowe i kupujesz sobie nowe.Joahim von Ribertrop pisze: ↑11 cze 2022, 14:32No ale to to proste jest. Po prostu kupujesz dwa ciastka.
A potem matka na ciebie krzyczy, że gdzie masz połowę ciastka.
(-) Mahoro Andou
Nowa Mapa Mikroświata
Pierwsza mapa, na której Dornostia jest już częścią glorious Hasseland, @Joahim von Ribertrop jak ty mnie zaimponowałeś w tym momencie
- Alexander Paulista
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Wasze Ekscelencje,
Przede wszystkim chciałem pogratulować twórcy mapy. Piękna inicjatywa, piękny rezultat. Serdeczne wyrazy podziękowania w imieniu całego Mikroświata.
Z kronikarskiego obowiązku nadmienię jednak, że Baridas na mocy traktatu unii pomiędzy Królestwem Lumerii a Republiką Baridas stał się ponownie Królestwem i terytorium stowarzyszonym Królestwa Lumerii.
W związku z powyższym celowym wydawałoby się, aby na mapie był oznaczony w kolorach Lumerii, z odpowiednią adnotacją.
Widziałem, że takowa uwaga już została zgłoszona, a twórca postanowił wcielić ją w życie, zatem pozostaje jedynie czekać na rezultaty.
Jeszcze raz gratulacje! 😊
Przede wszystkim chciałem pogratulować twórcy mapy. Piękna inicjatywa, piękny rezultat. Serdeczne wyrazy podziękowania w imieniu całego Mikroświata.
Z kronikarskiego obowiązku nadmienię jednak, że Baridas na mocy traktatu unii pomiędzy Królestwem Lumerii a Republiką Baridas stał się ponownie Królestwem i terytorium stowarzyszonym Królestwa Lumerii.
W związku z powyższym celowym wydawałoby się, aby na mapie był oznaczony w kolorach Lumerii, z odpowiednią adnotacją.
Widziałem, że takowa uwaga już została zgłoszona, a twórca postanowił wcielić ją w życie, zatem pozostaje jedynie czekać na rezultaty.
Jeszcze raz gratulacje! 😊
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Nowa Mapa Mikroświata
Stowarzyszonym, ale niepodległym. Nie częścią Lumerii, tylko jej — jak to raczył wysłowić Mandragor Khand — „DLC”. ;)Alexander Paulista pisze: ↑14 cze 2022, 19:40Z kronikarskiego obowiązku nadmienię jednak, że Baridas na mocy traktatu unii pomiędzy Królestwem Lumerii a Republiką Baridas stał się ponownie Królestwem i terytorium stowarzyszonym Królestwa Lumerii.
- Caladea Cousine
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Tow. Ribertrop musiał zrobić naprawdę dobrą robotę, jeżeli nawet nam. Romański chce dawać mu medale zamiast ocenzurować za wulgaryzmy. A myślałam że w Leocji, państwie które realizuje swą politykę w zgodzie z założeniami Katolickiej Nauki Społecznej, używanie brz*dkich w*razów nie przystoi.
Južna Avara je Sholandija!
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Nowa Mapa Mikroświata
Zgodnie z czym, kurwa? xDCaladea Cousine pisze: ↑21 cze 2022, 20:33[...] A myślałam że w Leocji, państwie które realizuje swą politykę w zgodzie z założeniami Katolickiej Nauki Społecznej [...]
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Jak już przyłazicie z pretensjami to przynajmniej mówcie w języku w którym zwykły Voxlandczyk może zrozumieć! Co to w ogóle jest?! Amatorski?! Republikański?! Leocki?! Scholandzki?! AAAAAAAARGH!*
*Przy tej okazji rzucam luźnym "niech ktoś" - może pora na Mikronacyjny Tłumacz Google?