Gratulacje 🙌
Wybory admina LPPL - głosowanie
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
@VilarteFranklin Garamond pisze: ↑27 cze 2022, 23:56Ja ze swojej strony chciałem podziękować @Vilarte za prowadzenie ligi przez tyle sezonów. Pięknie to się udało rozkręcić i mam nadzieję, że leocka piłka będzie dalej rosła w siłę.
Deklaruję jednocześnie, że mogę być nadal asystentem admina, ale też z chęcią oddam pałeczkę sportowym świrom.
Dołączam się do podziękowań za dotychczasową pracę.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Trenerki, trenerzy!
Bardzo dziękuję za Wasze zaufanie! To, że postanowiliście powierzyć mi funkcję admina LPPL niezmiernie cieszy, tym bardziej że frekwencja była w pewnym sensie stuprocentowa — zagłosowali wszyscy, którzy są zarejestrowani na forum Leocji. Być wskazanym przez tak zaangażowaną grupę to zaszczyt.
Chciałbym również podziękować Santiago @Vilarte za jego dotychczasową pracę w roli opiekuna Ligi. Regularność w działaniu, do jakiej nas przyzwyczaił podczas swojej długiej kadencji, zasługuje na bezapelacyjny szacunek i podziw. Być może nie zgadzaliśmy się w wielu kwestiach, ale nie oznacza to, że nie doceniam pracy Santiago. Z tego miejsca chciałbym również przeprosić za niepotrzebne emocje podczas niedawnej dyskusji.
Podziękowania należą się również Czcigodnego @Franklin Garamond, który był i jest niezawodnym filarem LPPL. Chociażby dzięki jego działaniom podczas ostatniego weekendu możemy być dumni z frekwencji w obu zakończonych głosowaniach. Choć sam Czcigodny napisał, że może zrezygnować z obecności w zarządzie Ligi, to osobiście uważam, że powinien w nim pozostać. Jestem głęboko przekonany, że przynajmniej jeden z dwóch naszych Namiestników powinien posiadać uprawnienia w X11, dla bezpieczeństwa Ligi.
Zanim przejdę do wykonywania obowiązków (pierwsze, najpilniejsze tematy podejmę w oficjalnym wątku LPPL jeszcze dziś, zajrzycie tam), pozostaje jedna sprawa. Jeśli nikt z grona trenerskiego nie wniesie sprzeciwu, chciałbym zaprosić Ludwika Tomovicia do zarządu LPPL w roli asystenta admina. Ludwik otrzymał poparcie kilku osób i należy to szanować. Myślę, że dodatkowe zabezpieczenie w postaci aktywnego futbolowego nerda będzie korzystne dla LPPL. Zgadzasz się, @Ludwik Tomović?
PS. @Ludwik Tomović: jak dołączysz do zarządu, to poprawisz spacje w nazwie NK Ana-Konstanz? :D
Bardzo dziękuję za Wasze zaufanie! To, że postanowiliście powierzyć mi funkcję admina LPPL niezmiernie cieszy, tym bardziej że frekwencja była w pewnym sensie stuprocentowa — zagłosowali wszyscy, którzy są zarejestrowani na forum Leocji. Być wskazanym przez tak zaangażowaną grupę to zaszczyt.
Chciałbym również podziękować Santiago @Vilarte za jego dotychczasową pracę w roli opiekuna Ligi. Regularność w działaniu, do jakiej nas przyzwyczaił podczas swojej długiej kadencji, zasługuje na bezapelacyjny szacunek i podziw. Być może nie zgadzaliśmy się w wielu kwestiach, ale nie oznacza to, że nie doceniam pracy Santiago. Z tego miejsca chciałbym również przeprosić za niepotrzebne emocje podczas niedawnej dyskusji.
Podziękowania należą się również Czcigodnego @Franklin Garamond, który był i jest niezawodnym filarem LPPL. Chociażby dzięki jego działaniom podczas ostatniego weekendu możemy być dumni z frekwencji w obu zakończonych głosowaniach. Choć sam Czcigodny napisał, że może zrezygnować z obecności w zarządzie Ligi, to osobiście uważam, że powinien w nim pozostać. Jestem głęboko przekonany, że przynajmniej jeden z dwóch naszych Namiestników powinien posiadać uprawnienia w X11, dla bezpieczeństwa Ligi.
Zanim przejdę do wykonywania obowiązków (pierwsze, najpilniejsze tematy podejmę w oficjalnym wątku LPPL jeszcze dziś, zajrzycie tam), pozostaje jedna sprawa. Jeśli nikt z grona trenerskiego nie wniesie sprzeciwu, chciałbym zaprosić Ludwika Tomovicia do zarządu LPPL w roli asystenta admina. Ludwik otrzymał poparcie kilku osób i należy to szanować. Myślę, że dodatkowe zabezpieczenie w postaci aktywnego futbolowego nerda będzie korzystne dla LPPL. Zgadzasz się, @Ludwik Tomović?
PS. @Ludwik Tomović: jak dołączysz do zarządu, to poprawisz spacje w nazwie NK Ana-Konstanz? :D
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Nie wiem, czy wśród odznaczeń Leocji jest jakiś medal Zasłużonych dla Sportu Leocji. Warto uhonorować zasługi Vilarte.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Dobry pomysł! Mam jedynie wątpliwości co do samej formy wyróżnienia Santiago - nad nowym medalem dla sportowców należy się dobrze zastanowić, żeby nie rozbudować zestawi leockich odznaczeń ponad miarę. W tym zakrwsie polegałbym na mądrości Czcigodnych Namiestników. Osobiście nie jestem przeciwny medalowi za osiągnięcia w sporcie, nie jestem też zbytnio za, kwestia do przedyskutowania. Normy Szczęścia wzbogaca się o nowy temat :)Samuel Radziwiłł pisze: ↑29 cze 2022, 12:42Nie wiem, czy wśród odznaczeń Leocji jest jakiś medal Zasłużonych dla Sportu Leocji. Warto uhonorować zasługi Vilarte.
Że swojej strony mogę zapewnić, że gdy powstanie strefa sportu na stronie Leocji (a prędzej czy później dojdzie to do skutku), znajdzie się tam lista osób zasłużonych dla tej sfery życia kraju, a Santiago z pewnością się na niej znajdzie.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
W jednej mirkonacji na pewno będzie uhonorowany, stay tuned ;)Samuel Radziwiłł pisze: ↑29 cze 2022, 12:42Nie wiem, czy wśród odznaczeń Leocji jest jakiś medal Zasłużonych dla Sportu Leocji. Warto uhonorować zasługi Vilarte.