Czcigodni Namiestnicy,
nie jestem jakimś orłem w sporcie, ale może dam rade poprowadzić piłkarski klub sportowy. Gdyby tak jeszcze znalazło się jeszcze trzech chętnych to moż i liga by ruszyła w x11 ;)
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - powstanie ligi i sezon 1.
- Tomasz Ferina
- Przybysz
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Pracuj.lc — szczęście, rozwój, kariera
Nigdy w X11 nie grałem. Z tego co widzę to taki w miarę uproszczony manager klubu piłkarskiego? Mogę się skusić. A mała liga ma swoje zalety - szybciej sezony lecą 😎Tomasz Ferina pisze: ↑02 cze 2020, 22:45Czcigodni Namiestnicy,
nie jestem jakimś orłem w sporcie, ale może dam rade poprowadzić piłkarski klub sportowy. Gdyby tak jeszcze znalazło się jeszcze trzech chętnych to moż i liga by ruszyła w x11 ;)
- Tomasz Ferina
- Przybysz
Czcigodni Namiestnicy,Franklin Garamond pisze: ↑03 cze 2020, 8:58Nigdy w X11 nie grałem. Z tego co widzę to taki w miarę uproszczony manager klubu piłkarskiego? Mogę się skusić. A mała liga ma swoje zalety - szybciej sezony lecą 😎
Szanowni Obywatele, Mieszkańcy i Podróżnicy,
rozpocząłem przygotowania do rozpoczęcia sezonu i jeśli znajdzie się min. 6 drużyn to liga wystartuje. Chętni do haratania w gałę na leockiej ziemi mogą zgłaszać się tutaj.
Wstępnie leocką ligę piłkarska nazwałem po prostu Leocja. Gdyby komuś trafiła się jakaś ciekawa nazwa dla ligi to proszę pisać 😎
(-) Tomasz Ferina
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Z racji na to, że ciężko jest czasem zebrać 6 drużyn na start, chciałbym zaprosić do Ligi Orientyki.
Jest to dosyć mała liga, ale już z historią (aktualnie rozgrywamy 14 sezon)
- Tomasz Ferina
- Przybysz
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji
A może by tak Szanowny przejął drużynę w Leocji, a ja w zamian dołączył bym do Ligi Orientyki :)Ludwik Tomović pisze: ↑06 cze 2020, 10:27Z racji na to, że ciężko jest czasem zebrać 6 drużyn na start, chciałbym zaprosić do Ligi Orientyki.
(-) Tomasz Ferina
- Franklin Garamond • Stempel
A to widzę, że liga jest na emigracji? Tzn. wcześniej była ligą Baridasu?
Może by ją przeznać na LPPL? Liga Piłkarska Palatynatu Leocji?
To taki ciągnący się żarcik (IPL, GPL, LPPL, to są wszystko licencje :P)
Pozwoliłem sobie wydzielić dyskusję do osobnego wątku. Dla przejrzystości.
Może by ją przeznać na LPPL? Liga Piłkarska Palatynatu Leocji?
To taki ciągnący się żarcik (IPL, GPL, LPPL, to są wszystko licencje :P)
Pozwoliłem sobie wydzielić dyskusję do osobnego wątku. Dla przejrzystości.
- Tomasz Ferina
- Przybysz
Nazwa ligi została zmieniona. Obecnie brakuje nam szóstej drużyny by osiągnąć minimum składu i rozpocząć sezon :)
(-) Tomasz Ferina
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Ja na ten moment nie dam rady niestety dołączyć. Real dociska a swoją aktywność koncentruję wiadomo gdzie. Życzę powodzenia.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Helwetyk Romański • Stempel
Ile czasu, realnie, wymaga udział w lidze…? 🤔Tomasz Ferina pisze: ↑07 cze 2020, 13:16Nazwa ligi została zmieniona. Obecnie brakuje nam szóstej drużyny by osiągnąć minimum składu i rozpocząć sezon :)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Tomasz Ferina
- Przybysz
Czcigodny Namiestniku,Helwetyk Romański pisze: ↑08 cze 2020, 12:32Ile czasu, realnie, wymaga udział w lidze…? 🤔Tomasz Ferina pisze: ↑07 cze 2020, 13:16Nazwa ligi została zmieniona. Obecnie brakuje nam szóstej drużyny by osiągnąć minimum składu i rozpocząć sezon :)
czasu niewiele, aczkolwiek w miarę systematycznie, bo po każdym meczu trzeba trenować zawodników oraz ustawić taktykę na kolejne spotkanie na murawie :)
(-) Tomasz Ferina