Ignats ik Ruth pisze: ↑21 lis 2022, 22:47
piwski pisze: ↑21 lis 2022, 22:42
Jak pisałem, zachęcam też do zastanowienia się nad zakupem większej ilości Dukata, będzie to waluta w której używać będzie Antykwariat,
A to poproszę od razu 5 dukatów. (przepraszam za upierdliwość, ale dukata to chyba większej liczby, nie ilości?). ;P
Dopisałem do poprzedniej wiadomości, ale wątek zbyt szybko uciekł. „Dukaty [kupuję] kolekcjonersko. Licytację proponowałbym zorganizować w oparciu o pieniądz obiegowy, bo tak to możemy nie wyrobić z wymianami…”. Co jeśli będę chciał przelicytować
@Ignats ik Ruth, który będzie miał 2500 dukatów, ale nie będę miał aktualnie tyle na podorędziu? Strata dla IKO będzie, o!
piwski pisze: ↑21 lis 2022, 22:49
Nie mam problemu z takim przewalutowaniem, można wysłać na konto libertowe. Może warto byłoby założyć jednak konto na palatyny... oddział w Nowym Brzegu jest, warto dywersyfikować rezerwy walutowe, a na moim prywatnym koncie jeszcze zginie i to przepiję 🍻
Jak najbardziej można. Proponuję tylko wtedy dodać nazwę miasta do nazwy rachunku (a najlepiej za ciosem złożyć wniosek o dopisanie nazwy miasta do rachunku istniejącego). Żeby się biednym licytującym nie pozajączkowało…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com