Też tak miałem…Anastasia Windsachen pisze: ↑23 lis 2022, 23:57Jak to było? Pójście o 22?Helwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 22:59No tak. Noc!Ignats ik Ruth pisze: ↑23 lis 2022, 22:39Oczywiście, że razi. Dlatego odpowiadając przywróciłem jego znaczenie. ;pHelwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 22:32Myślałem, że Was tak samo razi słowo „dedykowany” użyte w tym kontekście… No nie pykło.Ignats ik Ruth pisze: ↑23 lis 2022, 22:31
To dla mnie ta dedykacja? ❤️ Będzie wypisana na burcie? ;p
Tablice z nazwami miejscowości a sprawa rajdowa
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Wszyscy znamy ból przyrzeczeń pt. "Dzisiaj pójdę spać wcześniej", a potem Romański buduje napięcie w oczekiwaniu na ISM i kurs, o 1 wchodzi WOMBO i o 2, jak wychodzę na fajkę to jeszcze mnie sąsiadka filuje zza firanyIgnats ik Ruth pisze: ↑24 lis 2022, 0:00Też tak miałem…Anastasia Windsachen pisze: ↑23 lis 2022, 23:57Jak to było? Pójście o 22?Helwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 22:59No tak. Noc!Ignats ik Ruth pisze: ↑23 lis 2022, 22:39Oczywiście, że razi. Dlatego odpowiadając przywróciłem jego znaczenie. ;pHelwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 22:32
Myślałem, że Was tak samo razi słowo „dedykowany” użyte w tym kontekście… No nie pykło.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Oczywiście akceptuję... w sumie sam się zastanawiałałem czy wypełnione czy nie, ale chyba większość miała obie wersje. Jak dla mnie jest dobrze.Helwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 21:23Leci do akceptacji. Musiałem dokonać zmiany stylu na „wypełniony”, a gdzie się nie dało, znaleźć zamienniki, ale w razie czego można, oczywiście, wymienić ikony na inne.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Aż na myśl nasuwa się zdanie: "pięknie, k...a pięknie!", ale, że trochę kultury w sobie mam napiszę:"serdecznie dziękuje, o takie ładne ikonki mi właśnie chodziło".Helwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2022, 21:57Leci! Herb bezapelacyjnie wskazany. I wiadomo, że fajf.
I te fajfy!!! Zapraszam w karnawale dzidowskich tancerzy na imprezkę. ;)
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
I dzisiaj zamierzam! Na szczęście, czynniki zewnętrzne mnie zmuszają.
Podsumowując aktualny etap prac nad tablicami: zostają nam Ana-Konstanz (@Ludwik Tomović) i Trzyciąż (@Aleksander) oraz ustalenie ostatecznej listy trzech lub sześciu ikon dla Nowego Brzegu. (W odniesieniu do stolicy z pełną życzliwością, acz stanowczo, podkreślam, że potrzebuję konkretnych odsyłaczy do serwisu Flaticon, a nie ogólnych propozycji).
@Ignats ik Ruth miał też — nie pamiętam, w którym miejscu — pomysł na tablicę dla Dziadowa. Czy Czcigodny @Franklin Garamond poratowałby „strefą zamieszkania”, którą dawno temu przygotował na inną okazję?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Ja też nie pamiętam gdzie, ale właśnie ta tablica Garamondzia była moją propozycją. :DHelwetyk Romański pisze: ↑24 lis 2022, 21:15@Ignats ik Ruth miał też — nie pamiętam, w którym miejscu — pomysł na tablicę dla Dziadowa. Czy Czcigodny @Franklin Garamond poratowałby „strefą zamieszkania”, którą dawno temu przygotował na inną okazję?
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Franklin Garamond • Stempel
viewtopic.php?p=27429#p27429 ?Helwetyk Romański pisze: ↑24 lis 2022, 21:15@Franklin Garamond poratowałby „strefą zamieszkania”, którą dawno temu przygotował na inną okazję?
Oryginał tego arcydzieła powinien być licytowany w NDA. :PFranklin Garamond pisze: ↑24 lis 2022, 23:45viewtopic.php?p=27429#p27429 ?Helwetyk Romański pisze: ↑24 lis 2022, 21:15@Franklin Garamond poratowałby „strefą zamieszkania”, którą dawno temu przygotował na inną okazję?
- Helwetyk Romański • Stempel

To ja bym proponował jak wyżej. Ikony nowobrzeskie za @Anastasia Windsachen, z kontrpropozycjami dla symbolu stolicy (godło) oraz portu (dla lepszej czytelności). W „wersji reżyserskiej” dodałbym jeszcze ŚZF proponowany przez @Ignats ik Ruth, Leocką Akademię Nauk, Leocki Szpital Kliniczny…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com