Ten tekst pasuje idealnie zarówno do tej sytuacji oczywiście, jak i do rajdów 😄Ignats ik Ruth pisze: ↑24 lis 2022, 23:11Ja pitolę, a był człowiek dwie chwile pierwszy… Kiedy ten Gruener…? :D
Instytut Kultury Osieckiej
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Haha, słusznie! Już niedługo na leockich drogach.Anastasia Windsachen pisze: ↑24 lis 2022, 23:25Ten tekst pasuje idealnie zarówno do tej sytuacji oczywiście, jak i do rajdów 😄Ignats ik Ruth pisze: ↑24 lis 2022, 23:11Ja pitolę, a był człowiek dwie chwile pierwszy… Kiedy ten Gruener…? :D
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Czyli, jeżeli dobrze liczę (kawy!), musiałbym kupić dukatów za 3090 ♇, żeby wyrównać. To ja w tym miejscu muszę ponowić pytanie do Prezesa @piwski, czy IKO będzie zapewniał także wymianę na palatyny po tym samym kursie, gdyż mi się pan Janusz do drzwi dobija…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Helwetyk Romański pisze: ↑25 lis 2022, 8:23Czyli, jeżeli dobrze liczę (kawy!), musiałbym kupić dukatów za 3090 ♇, żeby wyrównać. To ja w tym miejscu muszę ponowić pytanie do Prezesa @piwski, czy IKO będzie zapewniał także wymianę na palatyny po tym samym kursie, gdyż mi się pan Janusz do drzwi dobija…

SZANOWNI KLIENCI!
Niestety, na obecnym etapie nie skupujemy Dukata Osieckiego za waluty skupione w ramach MBP, ani za Liberta Sarmackiego. Tutaj rozwiązaniem może być zakup dodatkowych Dukatów podczas aukcji, jeśli zajdzie taka potrzeba, po lekko wyższym kursie. Jednak mając na uwadze alternatywę, jaką jest zakup dużych ilości Dukata Osieckiego przed aukcją, które to potencjalnie mogłyby zostać niewykorzystane, może lepiej wybrać taką właśnie opcje.
Obecnie pracujemy nad systemem, który jednocześnie pozwalałby na wymienienie pewnej części depozytu, na obcą walutę i zapewniał stabilność rezerwom dewizowym IKO. W związku z planowanymi obecnie wydatkami w dziedzinie odnowienia symboliki miejskiej, w tym momencie nie możemy wystawiać się na skokowy spadek rezerw walutowych.
Obecnie pracujemy nad systemem, który jednocześnie pozwalałby na wymienienie pewnej części depozytu, na obcą walutę i zapewniał stabilność rezerwom dewizowym IKO. W związku z planowanymi obecnie wydatkami w dziedzinie odnowienia symboliki miejskiej, w tym momencie nie możemy wystawiać się na skokowy spadek rezerw walutowych.
Z wielkimi wyrazami szacunku
(-) Piwski Sroczyński
Prezes IKO
(-) Piwski Sroczyński
Prezes IKO
Piwski Sroczyński
Helwetyk Romański pisze: ↑25 lis 2022, 8:23Czyli, jeżeli dobrze liczę (kawy!), musiałbym kupić dukatów za 3090 ♇, żeby wyrównać. To ja w tym miejscu muszę ponowić pytanie do Prezesa @piwski, czy IKO będzie zapewniał także wymianę na palatyny po tym samym kursie, gdyż mi się pan Janusz do drzwi dobija…
Nie daję głowy, że czegoś nie policzyłem źle... Ale jeśli gdzieś się nie walnąłem, chyba możemy zaoferować, osobom, które kupiły Dukaty za Palatyny i Liberty MBP, wymianę w drugą stronę, po kursie niższym o około 5%. Pozwoli nam to wciąż realizować założone akcje, które wymagają wydatkowania rezerw walutowych tego typu. Co sądzicie Państwo o tego typu możliwości?
Tak dodatkowo: Osobom, które kupiły Dukaty za Liberty Sarmackie możemy zaoferować wymianę po kursie niższym o 2%. Cena zakupu Dukata Osieckiego podczas licytacji będzie wyższa o 10% od normalnej ceny.
Tak dodatkowo: Osobom, które kupiły Dukaty za Liberty Sarmackie możemy zaoferować wymianę po kursie niższym o 2%. Cena zakupu Dukata Osieckiego podczas licytacji będzie wyższa o 10% od normalnej ceny.
Piwski Sroczyński
Pozostaje mieć nadzieję, że — z całą sympatią do nich — inni uczestnicy nie ogarną. 😜
Brzmi uczciwie!piwski pisze: ↑25 lis 2022, 9:36Ale jeśli gdzieś się nie walnąłem, chyba możemy zaoferować, osobom, które kupiły Dukaty za Palatyny i Liberty MBP, wymianę w drugą stronę, po kursie niższym o około 5%. Pozwoli nam to wciąż realizować założone akcje, które wymagają wydatkowania rezerw walutowych tego typu. Co sądzicie Państwo o tego typu możliwości?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Przyznam, że miałęm mieszane uczucia co do IKO, a dokładniej rzecz biorąc odnośnie licytacji. Nie mniej po wczorajszej rozmowie z Herr Piwskim zmieniłem diametralnie zdanie.
Czcigodny @Helwetyk Romański ani mi się waż brać udział w tychże licytacjach! Postawię cały majątek na nogi. ;)
Czcigodny @Helwetyk Romański ani mi się waż brać udział w tychże licytacjach! Postawię cały majątek na nogi. ;)
Ci z sąsiedniej wsi zaczęli, myśmy skończyli… 🎶Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lis 2022, 12:21Czcigodny @Helwetyk Romański ani mi się waż brać udział w tychże licytacjach! Postawię cały majątek na nogi. ;)
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nie odpuszczę! Stawiam wszystkie środki włącznie z majątkiem zebranym w skarbie państwa. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑25 lis 2022, 12:24Ci z sąsiedniej wsi zaczęli, myśmy skończyli… 🎶Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lis 2022, 12:21Czcigodny @Helwetyk Romański ani mi się waż brać udział w tychże licytacjach! Postawię cały majątek na nogi. ;)
Ta "dziewczyna" z całego tryptyku MUSI być moja!
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
„Koniara”? Śmiało!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lis 2022, 12:25Ta "dziewczyna" z całego tryptyku MUSI być moja!Helwetyk Romański pisze: ↑25 lis 2022, 12:24Ci z sąsiedniej wsi zaczęli, myśmy skończyli… 🎶Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lis 2022, 12:21Czcigodny @Helwetyk Romański ani mi się waż brać udział w tychże licytacjach! Postawię cały majątek na nogi. ;)
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH