Potwierdzono dokowanie Towarowej Kapsuły Dragon do ISS
27 listopada o godzinie 12:00 czasu polskiego

O nie... Matko P. przebacz za wyobraźnięHelwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2022, 23:37Przeczytałem „zdjęcie z Orjona”… To chyba pora na przerwę od ekranu.

Dla laika to jest ignotum per ignotum. Mógłbym prosić o jakieś podstawowe info o tych rakietulcach? ;)
Przepraszam najmocniej faktycznie trochę to słabe z mojej strony. Mając na myśli rakietę Ariane 5 miałem na myśli dużą ilość wykonywalnych startów wraz z połączeniem średniej jakości samej rakiety (słabe surowce wykorzystane przy produkcji, nie wyszkolona kadra pracowników).Ignats ik Ruth pisze: ↑27 lis 2022, 22:37Dla laika to jest ignotum per ignotum. Mógłbym prosić o jakieś podstawowe info o tych rakietulcach? ;)
E tam. Jak się zgubimy, to spytamy. :DDamiano Windsachen pisze: ↑28 lis 2022, 15:28Przepraszam najmocniej faktycznie trochę to słabe z mojej strony.Ignats ik Ruth pisze: ↑27 lis 2022, 22:37Dla laika to jest ignotum per ignotum. Mógłbym prosić o jakieś podstawowe info o tych rakietulcach? ;)
Dzięki! To już jest konkret. A pewnie więcej sobie pewnie doczytam . :)Damiano Windsachen pisze: ↑28 lis 2022, 15:28Mając na myśli rakietę Ariane 5 miałem na myśli dużą ilość wykonywalnych startów wraz z połączeniem średniej jakości samej rakiety (słabe surowce wykorzystane przy produkcji, nie wyszkolona kadra pracowników).