I Międzynarodowy Pobór Krwi
Chyba Czcigodny Namiestnik czyta mi w myślach :DHelwetyk Romański pisze: ↑09 gru 2022, 10:19Mnie to by się marzyło coś na kształt Międzynarodowego Czerwonego Krzyża (Światowego Związku Filatelistycznego…). Wspólna międzynarodowa organizacja, która organizuje akcje takie jak międzynarodowy pobór krwi, oraz organizacje krajowe działające w sposób zbliżony do kół ŚZF, które prowadzą działalność informacyjno-promocyjną na swoim terenie. Oraz, naturalnie, ranking organizacji krajowych w ramach akcji poboru.
Sam mam kilka ciekawych pomysłów, które zasługują na osobny wątek. Myślę jednak, że tak prosta rzecz jak dodanie grup krwi do Stempla mogłoby być początkiem niezwykłej drogi do połączenia wszystkich naszych pomysłów w jedną inicjatywę. Przecież w nieistniejącym realu istnieje cały spis grup krwi których brakuje w danym oddziale.

- Piotr Romanow • Stempel
Raczej czerwony krzyż bo krew jest czerwona. ;)
Co do samego oddawania krwi widzę że coraz więcej zainteresowanych. ;)
Co do samego oddawania krwi widzę że coraz więcej zainteresowanych. ;)
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Ale v-medycyna dużo nie różni się od realowej. Po co tu udziwniać? A ERK będzie fajnie brzmiało po niemiecku i fajny skrót będzie. ;)
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Czerwona Gwiazda od Gwiazdy Leoty ✡️
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Podmianka kolorów z flagi Szwajcarii nie ma wiele wspólnego z medycyną. :P Ale też nie mam zupełnie pomysłu na międzynarodowy symbol, który by był tym, o czym pisze @Benji. Przecież nie czarna szarotka… xD
[edit:] Kusi…
Mnie kusi czerwony wesoły hakenkreuz, ale to nie przejdzie. ;)
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To przecież uświęcona tradycja. Tutaj nawet dygresja miałaby związek z tematem!Damiano Windsachen pisze: ↑09 gru 2022, 14:00Ale myślę że te rozkminy wymagają innego wątku, by nie "zaśmiecać" nie potrzebnie obecnego wątku ;)
Mnie się wydaje, że raczej nie krzyż (tylko proszę nie doszukiwać się drugiego dna). Jaki kolor krew ma, taki ma, ale na Pollinie wspomnianej przez @Ignats ik Ruth Szwajcarii, która z kolei w godle posiada konkretny symbol religijny, nie mamy. Z drugiej strony podejrzewam, że Czerwony Kryształ nikomu nic nie mówi.
Trzeba oddać po raz kolejny! (Widzę w bazie danych, że raz oddano 40 ml, ale ta ilość nie wystarcza, aby trafić na listę „15 osób które oddały najwięcej krwi”).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
No chyba że tak :DHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 13:02To przecież uświęcona tradycja. Tutaj nawet dygresja miałaby związek z tematem!