No chyba że tak :DHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 13:02To przecież uświęcona tradycja. Tutaj nawet dygresja miałaby związek z tematem!
I Międzynarodowy Pobór Krwi
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Zamiast się tym martwić, możemy się do popularyzacji przyczynić. :D Chociaż ja się zgadzam z @Benjim, że nie musimy koniecznie iść w kolor krwi. :)Helwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 13:02Mnie się wydaje, że raczej nie krzyż (tylko proszę nie doszukiwać się drugiego dna). Jaki kolor krew ma, taki ma, ale na Pollinie wspomnianej przez @Ignats ik Ruth Szwajcarii, która z kolei w godle posiada konkretny symbol religijny, nie mamy. Z drugiej strony podejrzewam, że Czerwony Kryształ nikomu nic nie mówi.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Czarny Kryształ? Biały Kryształ (he he he, można popić)?
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wiadomo. Przy czym, moim zdaniem, pasuje najbardziej (błękitnej przecież nie damy…), ale wcale nie musi występować w nazwie. Równie dobrze można powołać do życia Międzynarodową Federację Krwiodawstwa. (Ważne, żeby skrótowiec był trzyliterowy).Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 14:35Chociaż ja się zgadzam z @Benjim, że nie musimy koniecznie iść w kolor krwi. :)
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
A bo wy o tym krwiodawstwie. No tak, wtedy koloro krwi się broni. Ja myślałem o czymś szerszym, co by miałoby być pollińskim MCK. xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:09Wiadomo. Przy czym, moim zdaniem, pasuje najbardziej (błękitnej przecież nie damy…), ale wcale nie musi występować w nazwie. Równie dobrze można powołać do życia Międzynarodową Federację Krwiodawstwa. (Ważne, żeby skrótowiec był trzyliterowy).Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 14:35Chociaż ja się zgadzam z @Benjim, że nie musimy koniecznie iść w kolor krwi. :)
Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać? Te nasze konflikty zbrojne…Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 15:23A bo wy o tym krwiodawstwie. No tak, wtedy koloro krwi się broni. Ja myślałem o czymś szerszym, co by miałoby być pollińskim MCK. xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:09Wiadomo. Przy czym, moim zdaniem, pasuje najbardziej (błękitnej przecież nie damy…), ale wcale nie musi występować w nazwie. Równie dobrze można powołać do życia Międzynarodową Federację Krwiodawstwa. (Ważne, żeby skrótowiec był trzyliterowy).Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 14:35Chociaż ja się zgadzam z @Benjim, że nie musimy koniecznie iść w kolor krwi. :)
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Piotr Romanow • Stempel
Konflikty zbrojne? One się zawsze ograniczają do tego, że jedna strona chcę wygrać i ciul. ;)
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?
T a k !Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 16:06Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Byście tylko chcieli podbijać cudzy kurs... xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:03T a k !Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 16:06Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?