„Barwy jesieni” — czwarty międzynarodowy konkurs malarski
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Ale będzie ciężko głosować... 🙂
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Ech... Miałem odpuścić, ale jak już się rozkręciłem... Wybaczcie brak ładnej, miłej dla oka (specjalnie dla @Ignats ik Ruth ciekawej) edycji, ale czasu mało...

"Święty jesienią"
Kategoria Jesień:

"Liść o poranku"

"Magia jesieni"

"Panna Jesień"

"Panna Jesień II

"Panna Jesień III

"Nagła jesień"

"Sobota na Dziadowie"
Kategoria Dowolna:

"Święty za oknem"

"Promienie zimy"

"Raz, dwa, trzy Mikołaj już patrzy"

"Samotny Mikroświat"

"Święty jesienią"
Kategoria Jesień:

"Liść o poranku"

"Magia jesieni"

"Panna Jesień"

"Panna Jesień II

"Panna Jesień III

"Nagła jesień"

"Sobota na Dziadowie"
Kategoria Dowolna:

"Święty za oknem"

"Promienie zimy"

"Raz, dwa, trzy Mikołaj już patrzy"

"Samotny Mikroświat"
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
— zgłaszanie prac na forum do czwartku, 15 grudnia, g. 21.00
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
Zwycięzca kategorii „Barwy jesieni”:

i inne, w tej samej kategorii:

Siebie nie zachęcam, ale zapewne tak to się skończy. Po preselekcji zostało mi trzydzieści pięć prac. Teraz się przespać z tematem i odsiać co najmniej 80%…Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 19:48Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Stado owieczek romańskich...O cie choroba! :DHelwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 21:45Siebie nie zachęcam, ale zapewne tak to się skończy. Po preselekcji zostało mi trzydzieści pięć prac. Teraz się przespać z tematem i odsiać co najmniej 80%…Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 19:48Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
To wina @Ignats ik Ruth. Gdy zobaczyłem jedną z jego prac, włączył mi się „tryb rajdowy”.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 gru 2022, 22:48Stado owieczek romańskich... O cie choroba! :DHelwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 21:45Siebie nie zachęcam, ale zapewne tak to się skończy. Po preselekcji zostało mi trzydzieści pięć prac. Teraz się przespać z tematem i odsiać co najmniej 80%…Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 19:48Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Mogę Wam jeszcze jakieś inne pokazać! ;PHelwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 23:01To wina @Ignats ik Ruth. Gdy zobaczyłem jedną z jego prac, włączył mi się „tryb rajdowy”.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 gru 2022, 22:48Stado owieczek romańskich... O cie choroba! :DHelwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 21:45Siebie nie zachęcam, ale zapewne tak to się skończy. Po preselekcji zostało mi trzydzieści pięć prac. Teraz się przespać z tematem i odsiać co najmniej 80%…Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 19:48Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27
Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉
Tymczasem zgłaszam swoje prace do konkursu.
W kategorii głównej: W kategorii dowolnej: Portret nowobrzeżanki
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Zaczynam, co mnie niepokoi, czuć nieodpartą chęć napisania czegoś do tego dzieła. Nie podoba mi się to bo jest północ, jutro na ósmą, a ja miałem w końcu wziąć się za pisanie pewnego innego dzieła (prywatnego)...Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 21:45Siebie nie zachęcam, ale zapewne tak to się skończy. Po preselekcji zostało mi trzydzieści pięć prac. Teraz się przespać z tematem i odsiać co najmniej 80%…Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 19:48Siebie również nie zachęcacie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 19:27Tak jak poprzednio, nie wiem, co autor miał na myśli. W każdym razie — głosowanie będę ustawiał jutro. Termin na zgłoszenia upłynie nie wcześniej niż o godzinie 12.00, ale nie zachęcam do czekania na ostatnią chwilę. 😉Helwetyk Romański pisze: ↑06 gru 2022, 23:15Harmonogram konkursu:
Swoją drogą ta dziewczyna z wyglądu przypomina mi jedną znajomą z mojej klasy.