Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
Zjazd 2023
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2023
Ja mam tą przypadłość, że czasem stoję, czasem leżę, a czasem nawet siedzę! Taki to ze mnie ancymon!Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2023, 20:44Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Ja to czasem stojąc leżę, a leżąc stoję. Wszystko się tak jakoś pokićkało...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 maja 2023, 22:04Ja mam tą przypadłość, że czasem stoję, czasem leżę, a czasem nawet siedzę! Taki to ze mnie ancymon!Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2023, 20:44Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2023
Ciekawe. Jak leżysz to stoi. ;)Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2023, 23:55Ja to czasem stojąc leżę, a leżąc stoję. Wszystko się tak jakoś pokićkało...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 maja 2023, 22:04Ja mam tą przypadłość, że czasem stoję, czasem leżę, a czasem nawet siedzę! Taki to ze mnie ancymon!Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2023, 20:44Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
- Jiří
- Przybysz
Zjazd 2023
Czołem!
Co dzieje się podczas takiego zjazdu? Jakieś "sesje" czy to takie spotkanie towarzyskie irl?
Kiedy będzie ten zjazd?
Co dzieje się podczas takiego zjazdu? Jakieś "sesje" czy to takie spotkanie towarzyskie irl?
Kiedy będzie ten zjazd?
Jiří Kokštein
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
To takie luźne, towarzyskie spotkanie :) Gadamy o wszystkim i niczym, ostatnio było podpisywanie traktatów o stosunkach dyplomatycznych między kilkoma mikronacjami.
Co do terminu - jak widać, na razie nie wiadomo ;) W zeszłym roku była to końcówka lipca.
- Franklin Garamond • Stempel
Zjazd 2023
A w tym roku będzie tydzień później, bo 4-6 sierpnia (w Toruniu).
Detale, mam nadzieję, poda organizator — @Oswald Baskerville .
- Helwetyk Romański • Stempel
Zjazd 2023
Raz jeszcze ogromne wyrazy uznania dla Cytowanych! 🖤🤍❤️Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2023, 20:44Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Zacytowane przez Czcigodnego wpisy najlepiej pokazują, komu zawdzięcamy tegoroczny zjazd.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 22:14Raz jeszcze ogromne wyrazy uznania dla Cytowanych! 🖤🤍❤️Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2023, 20:44Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
@Orjon Surma:

(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Eee tam, nie przesadzajcie ;> Ja mogłem rozpromować, ale to dzięki @Oswald Baskerville mieliśmy nocleg!
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Nie zapominakmy o telefonistce z recepcji, która być może nie grała w Odmiennych Rzeczach, ale zapisała daty lepiwj niż zeszłoroczna jej poprzedniczka. ;)Orjon Surma pisze: ↑22 sie 2023, 22:29Eee tam, nie przesadzajcie ;> Ja mogłem rozpromować, ale to dzięki @Oswald Baskerville mieliśmy nocleg!