Ja Was wszystkich podam na Kuratorium!
...
Dzień donry, już otwarte, zapraszamy :) Polecam kawkę i batonika :)

Oczywiście, tylko raczy Czcigodny poczekać. Mam, ale w świeżej dostawie, muszę rozpakować.

Proponuję na południowym cyplu wziąć działeczkę w dzierżawę, bo jakiś adres musi być, żeby było gdzie słać pocztówki, datki i zakupy z Lewka. Następnie umieścić tam siedzibę np. Koła Przyjaciół Pojezierza Leockiego* i działać wedle woli.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:09No i nie wiem do końca, jak miałaby wyglądać ta opieka. Może po prostu sobie zrobię jakieś oddolne wątki narracyjne bez większych zobowiązań?
Coś się znajdzie, ale najpierw Czcigodnego Garamonda obsłużę ;) Jaki smak Pani Szanowna życzy? Czekolada? Kokos? Może granola?

O kurła! Takiego batona atwarożkowego to też bym zeżarł. <Staje w kolejce>.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑24 lip 2023, 10:59Czekoladowy batonik z białym twarogiem, dziękuję.
Właśnie sobie uświadomiłam, że tu zabrakło odniesienia do najfajniejszego Towarzystwa Przyjaciół... Doprawdy skhandaliczne.Franklin Garamond pisze: ↑24 lip 2023, 9:21Proponuję na południowym cyplu wziąć działeczkę w dzierżawę, bo jakiś adres musi być, żeby było gdzie słać pocztówki, datki i zakupy z Lewka. Następnie umieścić tam siedzibę np. Koła Przyjaciół Pojezierza Leockiego* i działać wedle woli.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:09No i nie wiem do końca, jak miałaby wyglądać ta opieka. Może po prostu sobie zrobię jakieś oddolne wątki narracyjne bez większych zobowiązań?
* por. Stowarzyszenie Przyjaciół Ziemi Lubskiej, Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Łosickiej itd.