Zjazd Mikronautów - Toruń 2023
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
To za rok zjazd w Poznaniu. Survival of the fittest xD
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Nie no, yragedia to tam jest od tej całej przebudowy i dobudowwnia centrum handlowego. Ta zmiana numeracji to tylko nieudane pudrowanie trupa. ;pJoahim von Ribertrop pisze: ↑24 lip 2023, 13:04A tak, też uważam że odkąd zniesiono 4A 4B etc. to jest tragedia.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Mi tam pasuje, daleko nie mam :POswald Baskerville pisze: ↑24 lip 2023, 12:50To za rok zjazd w Poznaniu. Survival of the fittest xD
Miał być w tym roku!
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Organizator nie dopisał :<Orjon Surma pisze: ↑24 lip 2023, 13:50Mi tam pasuje, daleko nie mam :POswald Baskerville pisze: ↑24 lip 2023, 12:50To za rok zjazd w Poznaniu. Survival of the fittest xD
Miał być w tym roku!
- Helwetyk Romański • Stempel
Ech, a już chciałem Was komunikować z ekipą z Polski centralnej, ale tak to planu B nie ogarniemy, gdyż go nie ma. Nie będę wytykał palcem, ale ktoś miała jechać z Krakowa…
Mając porównanie, Poznań wygrywa (choć nieznacznie). W Krakowie trzeba wiedzieć, gdzie znajdują się ukryte wyjścia pozwalające uniknąć tej przebrzydłej, za przeproszeniem, galerii handlowej.Ignats ik Ruth pisze: ↑24 lip 2023, 1:12Dworzec nie sprzyja tam podróżnym, chociaż jest lepiej niż w Posen. Będziemy trzymać kciuki! ;P
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Od 2ch lat korzystam z niego w roku akademickim 2 razy w tygodniu, więc znam go na wylot xDHelwetyk Romański pisze: ↑24 lip 2023, 19:16Ech, a już chciałem Was komunikować z ekipą z Polski centralnej, ale tak to planu B nie ogarniemy, gdyż go nie ma. Nie będę wytykał palcem, ale ktoś miała jechać z Krakowa…
Mając porównanie, Poznań wygrywa (choć nieznacznie). W Krakowie trzeba wiedzieć, gdzie znajdują się ukryte wyjścia pozwalające uniknąć tej przebrzydłej, za przeproszeniem, galerii handlowej.Ignats ik Ruth pisze: ↑24 lip 2023, 1:12Dworzec nie sprzyja tam podróżnym, chociaż jest lepiej niż w Posen. Będziemy trzymać kciuki! ;P
Piwski Sroczyński
Właśnie zgłosiłeś się na przewodnika kolejowego na kolejnym zjeździe :Dpiwski pisze: ↑24 lip 2023, 19:33Od 2ch lat korzystam z niego w roku akademickim 2 razy w tygodniu, więc znam go na wylot xDHelwetyk Romański pisze: ↑24 lip 2023, 19:16Ech, a już chciałem Was komunikować z ekipą z Polski centralnej, ale tak to planu B nie ogarniemy, gdyż go nie ma. Nie będę wytykał palcem, ale ktoś miała jechać z Krakowa…

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
Mie przekonał.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
No to już trzech. Three's a crowd, jak mawiają w Dreamlandzie.
@Ignats ik Ruth: a propos żarcia: trza przemyśleć chłodzenie piwa i suchy prowiant śniadaniowy oraz przegryzkowy.