12 września 2020 r.

Ja ze swojej strony dodam, że bez pomocy Najczcigodniejszego Namiestnika @Franklin Garamond nie udałoby się ukończyć tego projektu. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i pomoc. 👏👏Franklin Garamond pisze: ↑13 wrz 2020, 12:39Z inicjatywy Przewodniczącego Montserrata rozpoczęły się prace nad komputerowym systemem predykcji pogody. Wraz z powiększaniem się puli danych będziemy dostosowywać wykorzystany model, by jak najdokładniej dokonywać prognozowania pogody.
W imieniu Leockiej Akademii Nauk - bardzo dziękuję!Franklin Garamond pisze: ↑05 paź 2020, 17:47Prognoza pogody odnalazła stosowne miejsce na stronie głównej. Wyrobiłem sobie dostęp i będę go nadużywać.
DW: @Helwetyk Romański, @Apolinary Montserrat
Postaram się nad tym pochylić. To przeglądarka cache'uje obrazek, bo nazwa jest ciągle ta sama.Apolinary Montserrat pisze: ↑07 paź 2020, 12:31Najczcigodniejszy @Franklin Garamond, czy jest możliwe dodanie na podstronie pogody jakiegoś no-cache? Nie wiem czy to reguła u wszystkich śledzących prognozy, ale u mnie aktualna mapa pogodowa pokazuje się dopiero przy odświeżeniu ctrl+f5.