Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
Wirtualne państwa, realne gadżety?
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
Już miałem pracować (do nocy), ale to trzeba najpierw usiąść i sprawdzić ustawę. I tak sobie czytam, że skoro i tak za te pieniądze nie osiągniemy standardu (77 mm lub 66 mm), to… 50 mm?Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Palatium mi wjeżdża na ambicje i prowadzi do zguby xD. Chciałem sobie kupić skromne 35mm... ale teraz to byłby wstyd. Mieć mniejszą pieczęć niż sąsiad z wyspy obok... kto to widziałHelwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2023, 15:23Już miałem pracować (do nocy), ale to trzeba najpierw usiąść i sprawdzić ustawę. I tak sobie czytam, że skoro i tak za te pieniądze nie osiągniemy standardu (77 mm lub 66 mm), to… 50 mm?Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
Piwski Sroczyński
I flagi też sobie dwie uszyjecie (jak nie trzy, bo wiadomo, nowobrzeska czeka w kolejce…)! 😜piwski pisze: ↑11 sie 2023, 15:58Palatium mi wjeżdża na ambicje i prowadzi do zguby xD. Chciałem sobie kupić skromne 35mm... ale teraz to byłby wstyd. Mieć mniejszą pieczęć niż sąsiad z wyspy obok... kto to widziałHelwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2023, 15:23Już miałem pracować (do nocy), ale to trzeba najpierw usiąść i sprawdzić ustawę. I tak sobie czytam, że skoro i tak za te pieniądze nie osiągniemy standardu (77 mm lub 66 mm), to… 50 mm?Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Za Mandragorat Wandystanu nie mogłem znaleźć tego barwionego papieru sprzed roku. Kupiłem na pierwszą serię dowodów jakieś takie dziwne kremowe arkusze papieru, ale one w dotyku jakieś zupełnie nie przedwojenne
Piwski Sroczyński
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Kuratorium w jednym zamówienia też się chętnie zmieści!Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Już widzę oczyma wyobraźni kolejny zjazd: podpisywanie dziesiątek umów tylko po to, żeby można było wyciągnąć lak i tłoki pieczętne… and I think it’s beautiful.Oswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 18:08Kuratorium w jednym zamówienia też się chętnie zmieści!Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Przywoływałem już na zjeździe, ale przywołam ponownie. :)Helwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2023, 18:13Już widzę oczyma wyobraźni kolejny zjazd: podpisywanie dziesiątek umów tylko po to, żeby można było wyciągnąć lak i tłoki pieczętne… and I think it’s beautiful.Oswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 18:08Kuratorium w jednym zamówienia też się chętnie zmieści!Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Chyba nie dosłyszałam razem z @Ignats ik Ruth he heOswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 19:04Przywoływałem już na zjeździe, ale przywołam ponownie. :)Helwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2023, 18:13Już widzę oczyma wyobraźni kolejny zjazd: podpisywanie dziesiątek umów tylko po to, żeby można było wyciągnąć lak i tłoki pieczętne… and I think it’s beautiful.Oswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 18:08Kuratorium w jednym zamówienia też się chętnie zmieści!Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
No bo usiedliśmy obok @piwski, a on cały czas nadawał. xDAnastasia Windsachen pisze: ↑11 sie 2023, 21:01Chyba nie dosłyszałam razem z @Ignats ik Ruth he heOswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 19:04Przywoływałem już na zjeździe, ale przywołam ponownie. :)Helwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2023, 18:13Już widzę oczyma wyobraźni kolejny zjazd: podpisywanie dziesiątek umów tylko po to, żeby można było wyciągnąć lak i tłoki pieczętne… and I think it’s beautiful.Oswald Baskerville pisze: ↑11 sie 2023, 18:08Kuratorium w jednym zamówienia też się chętnie zmieści!Franklin Garamond pisze: ↑11 sie 2023, 15:01
Kolego Namiestniku @Helwetyk Romański, mamy do porozmawiania. W niedzielę proszę stawić się w północnym skrzydle Palatium.
Mój stary jest fanatykiem pieczęci… Ja to tak tutaj zostawiam jako punkt odniesienia w przyszłości. Oczywiście, aż się prosi także o pieczęć nowobrzeską.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH