Helwetyk Romański pisze: ↑12 wrz 2023, 20:02Tutaj wszystko jest do przepisania.
Przyjmuję tutaj jednak świadomie politykę „dopóki jakoś działa, nie ruszam”. Tu nie mieszka szczęście.

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Helwetyk Romański pisze: ↑12 wrz 2023, 20:02Tutaj wszystko jest do przepisania.
Przyjmuję tutaj jednak świadomie politykę „dopóki jakoś działa, nie ruszam”. Tu nie mieszka szczęście.

Nagrywanie wymaga uprzedniej zgody! 😡
Się naprawiło.Helwetyk Romański pisze: ↑21 wrz 2023, 11:05Dostawca Rotrii i Rzeczypospolitej Obojga Narodów nie kocha Nowin. Kraje te zostały — mam nadzieję, że tymczasowo — wyłączone z agregacji danych. Jutro rano sprawdzę, czy zdjęto blokadę. Trzymajmy kciuki, aby wirus nie objął także Instytutu Statystyk Międzynarodowych.
Jak będzie potrzeba, to się wdroży. (I tak pobieram te dane, więc mogę równie dobrze w mojej ukochanej pętli zapisywać indywidualny cache dla każdego kraju, i w razie błędu połączenia wyświetlać poprzednią wersję). W pierwszej kolejności jednak, po rozmowach z @Pavel van der Gibson, wdrożyłem w Nowinach możliwość wyświetlania więcej niż jednej reklamy. Czekam na możliwość wykorzystania nowej zabawki.Franklin Garamond pisze: ↑28 wrz 2023, 14:25Gdyby tylko pomyśleć o mechanizmie, który umożliwiałby wyświetlanie danych nawet bez odpowiedzi od serwisu. A przede wszystkim ograniczającym liczbę zapytań.
Stańcie do audytu!Helwetyk Romański pisze: ↑02 paź 2023, 10:33Zakończono agregację danych z forum Republiki Bialeńskiej. 🕯️

Myślę, że byłoby miłym akcentem zorganizować Bialenii morski pogrzeb.Oswald Baskerville pisze: ↑02 paź 2023, 10:48Stańcie do audytu!Helwetyk Romański pisze: ↑02 paź 2023, 10:33Zakończono agregację danych z forum Republiki Bialeńskiej. 🕯️