RMAW - temat ogólny
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Ja jak na złość mam idealnie zsynchronizowany, a jednak ciągle daleko... więc jak kulega @Ignats ik Ruth
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Niesłusznie! Sam SOS pozwala zdobyć tyle minut, że jest zwyczajnie zbyt wcześnie, aby rozstrzygać o wyniku. (A są jeszcze premie, możliwość współpracy w zespole…).Anastasia Windsachen pisze: ↑16 wrz 2023, 22:00Ja jak na złość mam idealnie zsynchronizowany, a jednak ciągle daleko... więc jak kulega @Ignats ik Ruth
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
RMAW - temat ogólny
W jakim zespole. xD Plus — nie zamierzam zakładać, że wygram wszystkie etapy do końca, jeśli nie wygrałem do tej pory żadnego. :DHelwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 22:19Niesłusznie! Sam SOS pozwala zdobyć tyle minut, że jest zwyczajnie zbyt wcześnie, aby rozstrzygać o wyniku. (A są jeszcze premie, możliwość współpracy w zespole…).Anastasia Windsachen pisze: ↑16 wrz 2023, 22:00Ja jak na złość mam idealnie zsynchronizowany, a jednak ciągle daleko... więc jak kulega @Ignats ik Ruth
RMAW - temat ogólny
Na samym tylko ostatnim odcinku specjalnym można zdobyć z tankowaniem 33 minuty (już uwzględniając tankowanie na poprzednim odcinku). Do tego dochodzi wykorzystanie licencji. Lider, co prawda, już teraz ma nad Wami przewagę 58 minut (zakładam, że wykorzysta swoją licencję), ale zawsze może przypalić albo mieć nieszczęśliwy wypadek.
Matematykę zostawiam Wam (bo ja już nie mam na nią dzisiaj siły…).
Matematykę zostawiam Wam (bo ja już nie mam na nią dzisiaj siły…).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
OS 8
Czas 11:32
Rajd Voxlandu trwa dalej. Zmagania wchodzą w decydującą fazę.
De Espada i Romański odskakują rywalom, ale to nie oznacza końca emocji. Dzieli ich osiem minut. Za nimi pogoń, której przewodzi Surma. Tehen-Dżek, ik Ruth, Popow-Chojnacka i Petrowicz Catalan na pewno nie powiedzieli ostatniego słowa.

Z rajdu musiał wycofać się Benjamin Rockwell-Romanow, jego auto uległo wypadkowi. Kierowca nie był w stanie kontynuować wyścigu.

Czas 11:32
Rajd Voxlandu trwa dalej. Zmagania wchodzą w decydującą fazę.
De Espada i Romański odskakują rywalom, ale to nie oznacza końca emocji. Dzieli ich osiem minut. Za nimi pogoń, której przewodzi Surma. Tehen-Dżek, ik Ruth, Popow-Chojnacka i Petrowicz Catalan na pewno nie powiedzieli ostatniego słowa.

Z rajdu musiał wycofać się Benjamin Rockwell-Romanow, jego auto uległo wypadkowi. Kierowca nie był w stanie kontynuować wyścigu.

- Obywatel honorowy
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Tak patrzę sobie na te wyniki i myślę że coraz trudniej jest wejść w rajdy, jeśli się wcześniej nie jechalo.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
OS 10

Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że mamy już zwycięzcę! No, ale pamiętajmy, że wyścig trwa!

Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że mamy już zwycięzcę! No, ale pamiętajmy, że wyścig trwa!
RMAW - temat ogólny
Zgadza się! Walczymy o 2-4 dla Leocji! :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 wrz 2023, 18:27Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że mamy już zwycięzcę!
Dopiero teraz o tym pomyślałem, szkoda że nie podczas debat o nowym
regulaminie. Może w przyszłym roku ranking państw? :D
regulaminie. Może w przyszłym roku ranking państw? :D
RMAW - temat ogólny
Nie jestem tutaj bezstronny, ale — nie powiedziałbym tak. Jedyną przewagą, jaką mają dotychczasowi uczestnicy, są licencje. Tutaj wystarczy zdobyć punkt (zająć dziesiąte miejsce), na jednym rajdzie, aby dostać pierwszą licencję, a po pięciu rajdach — drugą. Dopiero trzecia wymaga odrobinę wysiłku. Mistrz aktualnego rajdu, @Albert Fryderyk de Espada, osiem rajdów temu zajął miejsce na podium z licencją pierwszego typu, wyraźnie deklasując resztę uczestników.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑17 wrz 2023, 17:21Tak patrzę sobie na te wyniki i myślę że coraz trudniej jest wejść w rajdy, jeśli się wcześniej nie jechalo.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH