NAJSZYBSZE CODZIENNE? WIADOMOŚCI KOSMICZNE
Już niedługo wszyscy mikronauci będą mogli cieszyć się Śledzikiem!
Już niedługo wszyscy mikronauci będą mogli cieszyć się Śledzikiem!

Montaż płytek termicznych przez pracowników Sierra SpaceZasłużony wzrost zarobków! Trzymam kciuki za międzynarodowe zasięgi projektu. 🤞🏻Damiano Windsachen pisze: ↑30 wrz 2023, 9:20Tak na marginesie informuję, że dzisiaj został otworzony Voxlandzki Wątek Kosmiczny, na którym również będę publikować newsy 8-)

Słyszałem w audycji, jestem wzruszony! Tak z uwag na szybko, jak już się widzi wersję na produkcji — przydałoby się dosłownie parę słów opisu, o co w danym locie chodzi, albo odsyłacz do miejsca, w którym można sobie doczytać. W przypadku Starlinka można się domyślić z nazwy, po co dana rakieta leci w kosmos, ale już taki Project Kuiper Protoflight Mission nic osobie niewtajemniczonej nie powie.Damiano Windsachen pisze: ↑30 wrz 2023, 12:26Leocka domena nie mogłaby się pojawić bez Czcigodnego Helwetyka Romańskiego, który w zasadzie zainspirował mnie do stworzenia tej prostej aplikacji.
Prawdopodobnie będzie dodane!Helwetyk Romański pisze: ↑30 wrz 2023, 13:48Słyszałem w audycji, jestem wzruszony! Tak z uwag na szybko, jak już się widzi wersję na produkcji — przydałoby się dosłownie parę słów opisu, o co w danym locie chodzi, albo odsyłacz do miejsca, w którym można sobie doczytać. W przypadku Starlinka można się domyślić z nazwy, po co dana rakieta leci w kosmos, ale już taki Project Kuiper Protoflight Mission nic osobie niewtajemniczonej nie powie.Damiano Windsachen pisze: ↑30 wrz 2023, 12:26Leocka domena nie mogłaby się pojawić bez Czcigodnego Helwetyka Romańskiego, który w zasadzie zainspirował mnie do stworzenia tej prostej aplikacji.
Prezydent Eisenhower wraz z pierwszym administratorem NASA — Thomasem Glennanem
Artystyczna wizja lądownika księżycowego APEX 1.0