Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 20:24Kiedyś myślałem, że masz jedna bazę danych do stempla, ISM i nowin, i tylko wyciągasz z niej potrzebne linki, ale widzę, że to po prostu ma działać.

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 20:24Kiedyś myślałem, że masz jedna bazę danych do stempla, ISM i nowin, i tylko wyciągasz z niej potrzebne linki, ale widzę, że to po prostu ma działać.

JAKBYŚ PISAŁ DOBRZE, TO BY NIE BYŁO TRZEBA REFAKTORYZACJI
JAKBY MI SIĘ NIE ZMIENIAŁA KONC… No tak, w sumie tak.Franklin Garamond pisze: ↑10 paź 2023, 23:42JAKBYŚ PISAŁ DOBRZE, TO BY NIE BYŁO TRZEBA REFAKTORYZACJI
A jakby pisał źle, to by nie było można refaktoryzacji, bo kodu by się nie dało i tak zrozumieć. A ile to mniej wysiłku intelektualnego.Franklin Garamond pisze: ↑10 paź 2023, 23:42JAKBYŚ PISAŁ DOBRZE, TO BY NIE BYŁO TRZEBA REFAKTORYZACJI
O, to, to. (Znajduję wyjątkowo zabawnym to, że co kraj, to inny imiękod).Caladea Cousine pisze: ↑11 paź 2023, 1:00W końcu napisałam iwokod w PHP i przynajmniej po paru miesiącach skończyłam, zamiast piernikitoruńskie to w pizzaiolo w połowie.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 18:59Niektórzy siedzą w mikro, głównie w urządzeniach mobilnych :P
Nie mówimy „żegnaj”, mówimy „do widzenia”. Cesarstwo Bizantyjskie wróciło do Instytutu Statystyk Międzynarodowych, już z porządną (jak na Standardy ISM) integracją.Helwetyk Romański pisze: ↑19 wrz 2023, 19:36Nawiasem mówiąc, wydaje się, że nadchodzi czas na pożegnanie Cesarstwa Bizantyjskiego z Instytutu Statystyk Międzynarodowych.
O, to są jakieś inne pojęcia niż „kh***okod” i „iwokod”? :OHelwetyk Romański pisze: ↑11 paź 2023, 8:15O, to, to. (Znajduję wyjątkowo zabawnym to, że co kraj, to inny imiękod).
No, ja miałem na myśli khandkod, ale dawno, dawno temu w Sarmacji był też PHPk. 😜Caladea Cousine pisze: ↑11 paź 2023, 14:02O, to są jakieś inne pojęcia niż „kh***okod” i „iwokod”? :OHelwetyk Romański pisze: ↑11 paź 2023, 8:15O, to, to. (Znajduję wyjątkowo zabawnym to, że co kraj, to inny imiękod).
To chyba jeszcze w tych czasach, co S****cja była krajem wielkości Ukrainy położonym na północnym Atlantyku i opartym na zasadach katolickiej nauki społecznej? Bo honestly, to pierwsze co o tym słyszę.
Trochę późniejszych, ale tak. Takie podśmiechujki z panującego, zero szacunku.Caladea Cousine pisze: ↑11 paź 2023, 20:59To chyba jeszcze w tych czasach, co S****cja była krajem wielkości Ukrainy położonym na północnym Atlantyku i opartym na zasadach katolickiej nauki społecznej? Bo honestly, to pierwsze co o tym słyszę.