Człowiek noce zarywa, godziny spędza w Excelu, wszystkie scenariusze miejsc zajętych przez przeciwników oraz podjętych przez nich działań rozważa i dostaje cudzysłowem po raz d r u g i … Ech.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑30 paź 2023, 13:24Leocka "taktyka" a raczej podejście do tematu. Nikogo oczywiście nie miałem zamiaru obrazić. :)Helwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2023, 11:48Dopiero teraz przeczytałem z kofeiną w organizmie. Co tutaj robi ten cudzysłów, Liebe Herr Vater Veranstalter?! Leocka drużyna narodowa jest jak jedna pięść zaciśnięta na dźwigni zmiany biegów! Tu nie ma żartów.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑30 paź 2023, 8:16Największą ofiarą leockiej "taktyki" okazał się Albert F. de Espada, który wylądował tuż za nimi, a także młody kierowca z Sarmacji Pavel va der Gibson.
RMAW - temat ogólny
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )Helwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2023, 14:52Człowiek noce zarywa, godziny spędza w Excelu, wszystkie scenariusze miejsc zajętych przez przeciwników oraz podjętych przez nich działań rozważa i dostaje cudzysłowem po raz d r u g i … Ech.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑30 paź 2023, 13:24Leocka "taktyka" a raczej podejście do tematu. Nikogo oczywiście nie miałem zamiaru obrazić. :)Helwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2023, 11:48Dopiero teraz przeczytałem z kofeiną w organizmie. Co tutaj robi ten cudzysłów, Liebe Herr Vater Veranstalter?! Leocka drużyna narodowa jest jak jedna pięść zaciśnięta na dźwigni zmiany biegów! Tu nie ma żartów.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑30 paź 2023, 8:16Największą ofiarą leockiej "taktyki" okazał się Albert F. de Espada, który wylądował tuż za nimi, a także młody kierowca z Sarmacji Pavel va der Gibson.
RMAW - temat ogólny
Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Dobra, koniec o pierdołach, wracajmy do tematu Rajdu Leocji, który za pasem. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
Kiedy zaczynamy? :D
RMAW - temat ogólny
Ju… wkrótce!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołach, wracajmy do tematu Rajdu Leocji, który za pasem. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Kurde! Przypomniało mi się, że nagrody finansowo realnej nie przesłałem... To jak będzie? Na sushi czy jak? :DHelwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2023, 15:27Ju… wkrótce!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołach, wracajmy do tematu Rajdu Leocji, który za pasem. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
RMAW - temat ogólny
Ja nawet nie wiedziałem, że jakaś była! (Wiecie, na które nagrody kwękałem…). Będziemy w intaczu. 😜Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:30Kurde! Przypomniało mi się, że nagrody finansowo realnej nie przesłałem... To jak będzie? Na sushi czy jak? :DHelwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2023, 15:27Ju… wkrótce!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołach, wracajmy do tematu Rajdu Leocji, który za pasem. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Tak wiemy, rozdają się właśnie :)Helwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2023, 15:41Ja nawet nie wiedziałem, że jakaś była! (Wiecie, na które nagrody kwękałem…). Będziemy w intaczu. 😜Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:30Kurde! Przypomniało mi się, że nagrody finansowo realnej nie przesłałem... To jak będzie? Na sushi czy jak? :DHelwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2023, 15:27Ju… wkrótce!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołach, wracajmy do tematu Rajdu Leocji, który za pasem. ;)
Co do realnych, to zawsze pięć dyszek ode mnie szło... Intacz!
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Sami jesteście pierdoła! Sprawa języka sprawą Narodu! ;*Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołachHelwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Sprawa Rajdu Leocji ponad błędy językowe, ok?Ignats ik Ruth pisze: ↑06 lis 2023, 22:41Sami jesteście pierdoła! Sprawa języka sprawą Narodu! ;*Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lis 2023, 15:26Dobra, koniec o pierdołachHelwetyk Romański pisze: ↑02 lis 2023, 9:45Aż mi się legitymacja LPFJ w kieszeni otwiera…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 lis 2023, 19:49Czy cudzysłów jest czymś złym? Ja na przykład bardzo go sobię cenię, tak jak leockie podejście do taktyki (tu już celowo bez, bo chyba by Czcigodny zjazdłby mnie żywcem ;) )
Drodzy Państwo, co czynimy ze zbliżającymi się szybciej niż TGV zawodami? Jakieś coś, działacie? :)
Ja to czekam na gotowca. ;)
A tak poważnie, to ja już serio coś potrzebuje... 24-26 listopada, pamiętacie? Jeśli tylko mnie real nie zabije to od jutra coś wstawię, w sensie, jakąś graficzkę.