Tak, a o co chodzi?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 lis 2023, 14:01Nie lepiej w kodzie dodaj jakiś warunek, żeby wywołało czyszczenie co jakiś czas lub lepszy cron?
[Nowiny] Skrypt integracyjny
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nowiny ▪ ostatnie wątki na forach Pollinu
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Nie trzeba by było kalendarza ustawiać :PHelwetyk Romański pisze: ↑13 lis 2023, 15:09Tak, a o co chodzi?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 lis 2023, 14:01Nie lepiej w kodzie dodaj jakiś warunek, żeby wywołało czyszczenie co jakiś czas lub lepszy cron?
Tak btw, to które sesje czyścisz w innych systemach? Starsze niż x, czy tylko te puste?
Tylko puste. Starsze niż X oznaczałyby wylogowanie, a tego właśnie chciałem uniknąć.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Caladea Cousine
- Przybysz
Takie nie istnieją🔥
Międzynarodowa Unia Komunikacyjna
Aktualizacja
Aktualizacja
W dniu dzisiejszym do Międzynarodowej Unii Komunikacyjnej dołączyły dwa państwa, z którymi toczyły się wcześniej rozmowy, a są to Orbita Mikronacji i Sarmacja.
Mikronacje, które działają w ramach MUK, w kolejności dołączania do systemu to: ZKRR, Voxland, Edelweiss, Leocja, Niemcy, Bastion, Bizancjum, Fenocja, Orbita i Sarmacja.
Tak sprawnego dołączenia Sarmacji się nie spodziewałem! Z ciekawości — będzie podejście do dołączenia Federacji Nordackiej, czy tutaj nie mieszka szczęście?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑18 lis 2023, 17:57W dniu dzisiejszym do Międzynarodowej Unii Komunikacyjnej dołączyły dwa państwa, z którymi toczyły się wcześniej rozmowy, a są to Orbita Mikronacji i Sarmacja.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Tu nie mieszka szczęście, spędziłem wczoraj 2h nad tym i chyba wezwę egzorcystę. Jedyne co mi przychodzi go glowy to wyświetlać, że jest powiadomienie, ale bez konkretnej treści, bo tu IP Board nie chce współpracować.Helwetyk Romański pisze: ↑19 lis 2023, 8:51Tak sprawnego dołączenia Sarmacji się nie spodziewałem! Z ciekawości — będzie podejście do dołączenia Federacji Nordackiej, czy tutaj nie mieszka szczęście?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑18 lis 2023, 17:57W dniu dzisiejszym do Międzynarodowej Unii Komunikacyjnej dołączyły dwa państwa, z którymi toczyły się wcześniej rozmowy, a są to Orbita Mikronacji i Sarmacja.
Takie rozwiązanie byłoby, moim zdaniem, całkowicie wystarczające. Po tej samej linii (pojedynczego powiadomienia o treści „Otrzymano przelew / przelewy”, tu dlatego, żeby nie zarzucić pacjenta nadmierną liczbą komunikatów) głośno zastanawiam się, czy nie byłoby warto zintegrować Międzynarodowego Banku Pollinu z Nowinami.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 9:32Tu nie mieszka szczęście, spędziłem wczoraj 2h nad tym i chyba wezwę egzorcystę. Jedyne co mi przychodzi go glowy to wyświetlać, że jest powiadomienie, ale bez konkretnej treści, bo tu IP Board nie chce współpracować.Helwetyk Romański pisze: ↑19 lis 2023, 8:51Tak sprawnego dołączenia Sarmacji się nie spodziewałem! Z ciekawości — będzie podejście do dołączenia Federacji Nordackiej, czy tutaj nie mieszka szczęście?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑18 lis 2023, 17:57W dniu dzisiejszym do Międzynarodowej Unii Komunikacyjnej dołączyły dwa państwa, z którymi toczyły się wcześniej rozmowy, a są to Orbita Mikronacji i Sarmacja.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Takie rozwiązanie byłoby na pewno korzystne, zachęcali by mnie do wejścia raz na jakiś czas do banku, żeby odczytać powiadomienia. Aktualnie nie bardzo mam potrzebę korzystania z MBP.Helwetyk Romański pisze: ↑19 lis 2023, 10:03Takie rozwiązanie byłoby, moim zdaniem, całkowicie wystarczające. Po tej samej linii (pojedynczego powiadomienia o treści „Otrzymano przelew / przelewy”, tu dlatego, żeby nie zarzucić pacjenta nadmierną liczbą komunikatów) głośno zastanawiam się, czy nie byłoby warto zintegrować Międzynarodowego Banku Pollinu z Nowinami.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 9:32Tu nie mieszka szczęście, spędziłem wczoraj 2h nad tym i chyba wezwę egzorcystę. Jedyne co mi przychodzi go glowy to wyświetlać, że jest powiadomienie, ale bez konkretnej treści, bo tu IP Board nie chce współpracować.Helwetyk Romański pisze: ↑19 lis 2023, 8:51Tak sprawnego dołączenia Sarmacji się nie spodziewałem! Z ciekawości — będzie podejście do dołączenia Federacji Nordackiej, czy tutaj nie mieszka szczęście?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑18 lis 2023, 17:57W dniu dzisiejszym do Międzynarodowej Unii Komunikacyjnej dołączyły dwa państwa, z którymi toczyły się wcześniej rozmowy, a są to Orbita Mikronacji i Sarmacja.
To tak, prawda…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 14:14Takie rozwiązanie byłoby na pewno korzystne, zachęcali by mnie do wejścia raz na jakiś czas do banku, żeby odczytać powiadomienia.
Kod: Zaznacz cały
https://bank.leocja.org/api/powiadomienie0.php?paszport=1098(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH