W pierwszej chwili chciałem wysłać szablon, ale stwierdziłem, że wystarczy trolowania :P
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren

Na dziś chyba już nie ma wolnego terminu na znaczek :PHelwetyk Romański pisze: ↑22 lis 2023, 15:21A wyślijcie mi sam środek, nieprzycinany, niepomniejszany…Rumburak Jokerman pisze: ↑22 lis 2023, 14:35Jakbyście znali coś takiego jak jako tako i do przodu to w 15 minut machniecie xD
To się tamtych wywali. Jak kochają to poczekają, jak nie, to znaczy, że nigdy im nie zależało :DSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 lis 2023, 15:37Na dziś chyba już nie ma wolnego terminu na znaczek :PHelwetyk Romański pisze: ↑22 lis 2023, 15:21A wyślijcie mi sam środek, nieprzycinany, niepomniejszany…Rumburak Jokerman pisze: ↑22 lis 2023, 14:35Jakbyście znali coś takiego jak jako tako i do przodu to w 15 minut machniecie xD
Nawet nie będę próbował naciągać regulaminu, to niedobra jest. Jeżeli Matka Prokrastynacja pozwoli i coś uszyję, zachowam 72-godzinne wyprzedzenie (choć zapewne podwójnej emisji jednego dnia się nie uniknie).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 lis 2023, 15:37Na dziś chyba już nie ma wolnego terminu na znaczek :P
Matka Prokrastynacja na pewno nie będzie miała za złe, jak będzie na przyszły rok :DHelwetyk Romański pisze: ↑23 lis 2023, 10:39Nawet nie będę próbował naciągać regulaminu, to niedobra jest. Jeżeli Matka Prokrastynacja pozwoli i coś uszyję, zachowam 72-godzinne wyprzedzenie (choć zapewne podwójnej emisji jednego dnia się nie uniknie).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 lis 2023, 15:37Na dziś chyba już nie ma wolnego terminu na znaczek :P
Opresyjny reżim Palatium odrzucił mój projekt, a samemu nic nie dał w zamian :(
To przecież trzeba usiąść i na spokojnie pomyśleć. (A pisząc poważnie, to się połączy z Drugą Konferencją Światowego Związku Filatelistycznego; póki co brak wolnych mocy przerobowych).Rumburak Jokerman pisze: ↑27 lis 2023, 15:51Opresyjny reżim Palatium odrzucił mój projekt, a samemu nic nie dał w zamian :(