No właśnie ja też o tym. Kompletnie nie umiem przestawić się i wdrożyć tę metodę. Jakoś tak, jak się zrobi, to się zrobi.Helwetyk Romański pisze: ↑13 sty 2024, 0:10N i g d y nie odkładać czegoś, co zajmuje do pięciu minut. Polecam. 😉
Bendżiego nieumiejętności (programistyczne)
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Z cyklu kiepskich argumentów: „mnie się udało”. (Tak, wyłącznie w kontekście punktowych rzeczy, właśnie do okolic pięciu–dziesięciu minut, ale udało). Jeżeli znasz angielski, polecam tę książkę.Benjamin pisze: ↑13 sty 2024, 0:14No właśnie ja też o tym. Kompletnie nie umiem przestawić się i wdrożyć tę metodę. Jakoś tak, jak się zrobi, to się zrobi.Helwetyk Romański pisze: ↑13 sty 2024, 0:10N i g d y nie odkładać czegoś, co zajmuje do pięciu minut. Polecam. 😉
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Z tajnych informacji wynika, że kod ISM wygląda podobnie 😂
Odkąd zacząłem nowy projekt, jakoś tak pojawiła się we mnie chęć stworzenia własnego supermikro-frameworka. I jakoś tak sobie pozwolę opisać pokrótce, zaczynając od struktury katalogów.
I tak:... I tutaj skończyła mi się wena na pisanie. Dziękuje za uwagę, można się rozejść. Kiedyś dokończę.
Swoją drogą, W KOŃCU ogarnąłem MVC. Po tylu latach... A @Sheldon Anszlus Lovelace się śmiał, że ja zacząłem korzystać z klas 😛
P.S. Może jakaś dobra dusza chce mi zafundować PHPStorm...
- App
- Controllers
- Exceptions
- Jobs
- Models
- Config
- Public
- assets
- scripts
- styles
- images
- ...
- storage (user generated)
- assets
- Resources
- Views
- Routes
- Storage
- Logs
- Source
- Tests
- vendor (composer)
Swoją drogą, W KOŃCU ogarnąłem MVC. Po tylu latach... A @Sheldon Anszlus Lovelace się śmiał, że ja zacząłem korzystać z klas 😛
P.S. Może jakaś dobra dusza chce mi zafundować PHPStorm...
Miło widzieć, że idziesz w lepszym kierunku ♥️
Co do PHPstorm, to to jest jedyne na co nas stać nie trzeba nawet komputera
Co do PHPstorm, to to jest jedyne na co nas stać nie trzeba nawet komputera
Pffffffffff. To jest jedyny prawilny edytor.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 sty 2024, 0:13Co do PHPstorm, to to jest jedyne na co nas stać nie trzeba nawet komputera
Chyba Ty.Benjamin pisze: ↑20 sty 2024, 0:15Pffffffffff. To jest jedyny prawilny edytor.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 sty 2024, 0:13Co do PHPstorm, to to jest jedyne na co nas stać nie trzeba nawet komputera
Najlepiej to się pisze na tablicy markerami, z kolorowaniem składni ♥️Benjamin pisze: ↑20 sty 2024, 0:15Pffffffffff. To jest jedyny prawilny edytor.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 sty 2024, 0:13Co do PHPstorm, to to jest jedyne na co nas stać nie trzeba nawet komputera
Tylko trudniej jest podkreślać błędy ☠️
Pochwal się nad czym teraz pracujesz? Jaki to projekt?
Tak sobie myślę... gdybym napisał mikronacyjnego XpertEleven, ale do siatkówki, to byłoby jakieś zainteresowanie? 🤔