Pełna zgoda.Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2024, 23:05... umieściłbym także gwiazdę wyżej — obecnie środek ciężkości kompozycji jest, moim zdaniem, zbyt mocno przesunięty w dół.
Flaga dla Pollinu: finalne głosowanie! 🗳️
Jak wieniec to tylko z flagi numer 7 <3
ta po lewej, trzecia od góry <3
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To siedem czy pięć? (Scenicznym szeptem: nie mogę się doczekać preselekcji i głosowania…).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2024, 23:19Jak wieniec to tylko z flagi numer 7 <3
ta po lewej, trzecia od góry <3
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Kolor wszystkich symboli tylko biały. Wieniec... z przedstawionych to chyba ONZ-owski naljlepszy...
Może ponumerować te propozycje... dla czytelności i jasności wyboru?Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2024, 23:41To siedem czy pięć? (Scenicznym szeptem: nie mogę się doczekać preselekcji i głosowania…).
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To tylko szkice i to bardzo robocze, żeby od czegoś w ogóle zacząć dyskusję. Chciałem jak najwięcej wieńców zaprezentować i z każdym kolejnym coraz mniej się starałem.Helwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2024, 23:05W przypadku tego wzoru, oprócz uwagi odnośnie do skali, którą podzielam, umieściłbym także gwiazdę wyżej — obecnie środek ciężkości kompozycji jest, moim zdaniem, zbyt mocno przesunięty w dół.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Przybysz
Z tych wszystkich wieńców, nieustannie wychodzi mi że najlepszy jest brak wieńca :D
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
- Caladea Cousine
- Przybysz
Dunno, te alternatywne wieńce mi się zdają jakieś nieproporcjonalnie duże w stosunku do gwiazdki… No i oczywiście nie wspominając o tym, że kosmetyczne zmiany nie zrobią z żenującego projektu dobrego.
- Caladea Cousine
- Przybysz
W sumie, zostawić przegłosowany projekt, tylko zmienić w nim kolor wieńca na tożsamy z kolorem tła flagi…Pavel van der Gibson pisze: ↑13 sty 2024, 9:37Z tych wszystkich wieńców, nieustannie wychodzi mi że najlepszy jest brak wieńca :D
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Środek po prawej stronie. Ciekawe jakby to wyglądało na żółto... LUB sama gwiazda na żółto :).
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
Mi tak samo xdPavel van der Gibson pisze: ↑13 sty 2024, 9:37Z tych wszystkich wieńców, nieustannie wychodzi mi że najlepszy jest brak wieńca :D
A jak już to wgl bym zostawiła symbole po prostu na biało. Jakoś nie widzi mi się zmiana koloru.