Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
Wszystko może się zmienić i nic na ten moment nie jest pewne (szczególnie proszę o nie zwracanie uwagii na dolne menu, wszystko się wyklepie jak przyjdzie wena)... Czekam na wszelkie opinie, krytykę, hejty etc. etc.
[Stempel] Nowy wygląd
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Stempel | Nowy wygląd
Stempel | Nowy wygląd
To figma jak prześlesz mi swojeog maila to dam Ci dostęp do edycji ikony to font awesome (do zmiany zdecydowanie) z pluginuSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:27Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
Wszystko może się zmienić i nic na ten moment nie jest pewne (szczególnie proszę o nie zwracanie uwagii na dolne menu, wszystko się wyklepie jak przyjdzie wena)... Czekam na wszelkie opinie, krytykę, hejty etc. etc.
Stempel | Nowy wygląd
A to pewnie tylko te kolorki mnie zmyliły, email podesłany na Discordzie.Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:27To figma jak prześlesz mi swojeog maila to dam Ci dostęp do edycji ikony to font awesome (do zmiany zdecydowanie) z pluginuSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:27Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
Stempel | Nowy wygląd
A ja już dodałem!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:44A to pewnie tylko te kolorki mnie zmyliły, email podesłany na Discordzie.Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:27To figma jak prześlesz mi swojeog maila to dam Ci dostęp do edycji ikony to font awesome (do zmiany zdecydowanie) z pluginuSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:27Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
Niektórzy*
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Stempel | Nowy wygląd
Post 1., zdanie 3. Jednak przyznam, że tutaj akurat nie wiem czemu napisałem osobno 👀
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
Mikronacje bawią i uczą 😗Benjamin pisze: ↑28 sty 2024, 0:01Post 1., zdanie 3. Jednak przyznam, że tutaj akurat nie wiem czemu napisałem osobno 👀
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Piotr Romanow • Stempel
Stempel | Nowy wygląd
Zacnie wygląda cały projekt. Obserwuję z ogromnym zainteresowaniem "aktualizacji" stempla 2.0. :D
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Stempel | Nowy wygląd
Gdzie tam od razu 2.0, toż to tylko zmiana wyglądu i przy okazji trochę reorganizacji kodu 😂Piotr Romanow pisze: ↑28 sty 2024, 11:17Zacnie wygląda cały projekt. Obserwuję z ogromnym zainteresowaniem "aktualizacji" stempla 2.0. :D
Cieszy mnie pozytywny odzew, ale również mam świadomość, że to dlatego iż jest to aplikacja "krytyczna"😂❤️
- Piotr Romanow • Stempel
Stempel | Nowy wygląd
Gdzież tam, jeżeli byłoby coś nie tak jakbym to widział byłbym pierwszym do negatywnej oceny. :PSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sty 2024, 11:46Gdzie tam od razu 2.0, toż to tylko zmiana wyglądu i przy okazji trochę reorganizacji kodu 😂
Cieszy mnie pozytywny odzew, ale również mam świadomość, że to dlatego iż jest to aplikacja "krytyczna"😂❤️
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Stempel | Nowy wygląd
W zasadzie można to porównać do zmiany pewnej strony z nieistniejącego reala minecraft.net w 2017Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sty 2024, 11:46Gdzie tam od razu 2.0, toż to tylko zmiana wyglądu i przy okazji trochę reorganizacji kodu 😂Piotr Romanow pisze: ↑28 sty 2024, 11:17Zacnie wygląda cały projekt. Obserwuję z ogromnym zainteresowaniem "aktualizacji" stempla 2.0. :D