Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
Wszystko może się zmienić i nic na ten moment nie jest pewne (szczególnie proszę o nie zwracanie uwagii na dolne menu, wszystko się wyklepie jak przyjdzie wena)... Czekam na wszelkie opinie, krytykę, hejty etc. etc.
[Stempel] Nowy wygląd
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Stempel | Nowy wygląd
Stempel | Nowy wygląd
To figma jak prześlesz mi swojeog maila to dam Ci dostęp do edycji ikony to font awesome (do zmiany zdecydowanie) z pluginuSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:27Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla
Wszystko może się zmienić i nic na ten moment nie jest pewne (szczególnie proszę o nie zwracanie uwagii na dolne menu, wszystko się wyklepie jak przyjdzie wena)... Czekam na wszelkie opinie, krytykę, hejty etc. etc.
Stempel | Nowy wygląd
A to pewnie tylko te kolorki mnie zmyliły, email podesłany na Discordzie.Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:27To figma jak prześlesz mi swojeog maila to dam Ci dostęp do edycji ikony to font awesome (do zmiany zdecydowanie) z pluginuSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2024, 19:27Zapodaj linka, skąd bierzesz ikony?Damiano Windsachen pisze: ↑27 sty 2024, 19:14Zgodnie z moją zapowiedzią informuję, że mam w Figmie wgrany projekt nowego wyglądu Stempla