Zapytacie go na zjeździe 😉Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa. Kojarzę je z @piwski.
Zamówienie flag zjazdowych — prośba o potwierdzenie
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Bo oni nie mają forum... działają na bazie gry komputerowej, a komunikują się Discordem.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa.
Jakby nie patrzeć Osiek to pierwsza polska minecraftnacja, która ujawniła się polskim mikronacjom :DRonon Dex pisze: ↑19 lip 2024, 14:21Bo oni nie mają forum... działają na bazie gry komputerowej, a komunikują się Discordem.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa.
Ujawniła się i została głosami "zjazdowiczów" przyjęta do naszego grona z pominięciem wymogu posiadania forum.Damiano Windsachen pisze: ↑19 lip 2024, 14:22... Osiek to pierwsza polska minecraftnacja, która ujawniła się polskim mikronacjom :D
Już mniej więcej opisano czym jest Osiek, ale na zjeździe z przyjemnością wyjaśnię, pokażę jak działamy, jak ktoś będzie miał laptopa lepszego niż mojego tłuka, to można nawet na chwilę pozwiedzać uliczki jednego z naszych miast np.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa. Kojarzę je z @piwski.
Piwski Sroczyński
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(Nie mogę się przekonać do wieńca, który „nie pozwala” powiesić
flagi w pionie, a narysować własny, wiadomo, realioza).
flagi w pionie, a narysować własny, wiadomo, realioza).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
W sumie druga, bo wcześniej była Doctrina, ale ona poszła w stronę forumową i koniec końców chyba niewiele z niej zostało.Damiano Windsachen pisze: ↑19 lip 2024, 14:22Jakby nie patrzeć Osiek to pierwsza polska minecraftnacja, która ujawniła się polskim mikronacjom :DRonon Dex pisze: ↑19 lip 2024, 14:21Bo oni nie mają forum... działają na bazie gry komputerowej, a komunikują się Discordem.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa.
aha aha ciekaweAlfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑31 lip 2024, 15:47W sumie druga, bo wcześniej była Doctrina, ale ona poszła w stronę forumową i koniec końców chyba niewiele z niej zostało.Damiano Windsachen pisze: ↑19 lip 2024, 14:22Jakby nie patrzeć Osiek to pierwsza polska minecraftnacja, która ujawniła się polskim mikronacjom :DRonon Dex pisze: ↑19 lip 2024, 14:21Bo oni nie mają forum... działają na bazie gry komputerowej, a komunikują się Discordem.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa.
- Kamiljan de Harlin • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Nawet nie druga, bo drugi był Magnifikat.Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑31 lip 2024, 15:47W sumie druga, bo wcześniej była Doctrina, ale ona poszła w stronę forumową i koniec końców chyba niewiele z niej zostało.Damiano Windsachen pisze: ↑19 lip 2024, 14:22Jakby nie patrzeć Osiek to pierwsza polska minecraftnacja, która ujawniła się polskim mikronacjom :DRonon Dex pisze: ↑19 lip 2024, 14:21Bo oni nie mają forum... działają na bazie gry komputerowej, a komunikują się Discordem.Vladimir ik Lihtenštán pisze: ↑19 lip 2024, 12:32Jako że od dłuższego czasu jestem już tylko biernym obserwatorem tego, co wydarza się w polskim mikroświecie, chciałbym zaspokoić moją ciekawość i dowiedzieć się (w końcu), czym jest Osiek. Nie jestem w stanie znaleźć żadnych stron lub forum tego państwa.
/<3/ Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan
Jak długo wyżej wymienione trwały wgl?
Piwski Sroczyński
- Kamiljan de Harlin • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Doctrina i Magnifikat dalej istnieją jako państwa, tylko że już nie w Minecraftach tylko na forumach na Pollinie.
Jeśli pytacie o sam epizod bycia państwem w grze, to Doctrina była takim zwierzem od 2016 do 2021 roku z przerwami.
/<3/ Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan