Anastasia Windsachen
TELEGRAM LOTNICZY
14 kwietnia 2024 r.
Dział Wniosków
Stare Miasto 284
27-749 Nowy Brzeg
@Szanowny Panie Prezesie,

Rachunek zamknięty. 🔒Friedrich von Baden pisze: ↑07 sie 2024, 12:50W związku z dawno zakończonym mundialem w Cesarstwie Niemieckim nie ma większego sensu dalsze istnienie rachunku bankowego, dlatego jeśli to możliwe prosiłbym o usunięcie go. Nr. Rachunku: DE745375
Dostęp przyznany. 🔑Kajetan Sikorski pisze: ↑20 sie 2024, 22:31Jako że ostatnio objąłem urząd podskarbiego, zwracam się z prośbą o nadanie mojej osobie dostępu do konta państwowego RON w Międzynarodowym Banku Pollinu.

Jak rozumiem, uprawnieni w tym kontekście dotyczyli nowego rachunku, nie państwa jako takiego. Załatwione. 🏦Robert Drenin pisze: ↑21 paź 2024, 18:53Zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę właściciela konta SO828294 o nazwie "Rachunek Pomocniczy" z mojej na własność państwową Związku Kolektywistycznych Republik Rad, gdzie uprawnionymi administratorami konta jestem we własnej osobie oraz Przewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Towarzysz Włodzimierz Molotin.
Znaczy, no w sensie takim, że tak czy owak skarbcem i finansami w kraju zajmuję się ja wraz z Towarzyszem Molotinem, więc stąd tak (Przynajmniej pod kątem bankowym). Bo jedyną jeszcze potencjalnie osobą byłby Tow. Ścierkow, ale to tam. Najwyżej kiedyś się o to specjalnie po poprosi, jak będzie taka potrzeba.Helwetyk Romański pisze: ↑21 paź 2024, 19:15Jak rozumiem, uprawnieni w tym kontekście dotyczyli nowego rachunku, nie państwa jako takiego. Załatwione. 🏦Robert Drenin pisze: ↑21 paź 2024, 18:53Zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę właściciela konta SO828294 o nazwie "Rachunek Pomocniczy" z mojej na własność państwową Związku Kolektywistycznych Republik Rad, gdzie uprawnionymi administratorami konta jestem we własnej osobie oraz Przewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Towarzysz Włodzimierz Molotin.
W razie czego, jestem do dyspozycji. (Matko Prokrastynacjo dopuść).Robert Drenin pisze: ↑21 paź 2024, 19:17Najwyżej kiedyś się o to specjalnie po poprosi, jak będzie taka potrzeba.