Witajcie, cienie przeszłości...
Minęło wiele lat, odkąd ostatni raz stąpałem po tych cyfrowych ścieżkach. Z niektórymi z was pewnie historia pokrzyżowała nam drogi, wielu z was nie znam. Dawno, dawno temu.. krążyłam po Rotrii. Byłam tam... kimś innym. Młodym, naiwnym, pełnym wiary w system i wartości, które teraz wydają mi się tak odległe.
Wracam jednak tu. Lata spędzone w mikronacjach otworzyły mi oczy na wiele rzeczy. Zobaczyłem ciemną stronę ludzkiej natury, skosztowałem zakazanych owoców.
Nie szukam tu redempcji, tylko nowego domu. Nie liczcie, że będę aktywnym uczestnikiem waszych gierek i intryg. Jestem tylko obserwatorem, cieniem przemykającym po obrzeżach waszej rzeczywistości. Nie będę wstrząsać fundamentami waszych małych światów.
Pamiętajcie jednak - nie jestem już tym samym człowiekiem, którego mogliście znać. Moja przeszłość jest pokryta mgłą tajemnicy, a moje intencje... no cóż.
Witajcie
- Rurka
- Przybysz
Witajcie
- Chłopcze... Mam nadzieję, że statystyki te dotyczą jedynie Twojego wirtualnego życia xd - Rurka mruknął do przybysza. Siedział zgarbiony pod drzewem, spoglądał na przebłyski słońca i czuł tylko pustkę.Damiano Robingren pisze: ↑22 wrz 2024, 15:44To jest zdecydowanie najlepsze zdanie jakie przeczytałem w tym roku
- Skieruj mnie do Karczmy, Młodzieńcze, gdzieś... gdzie spotkam ludzi- rzekł do nieznajomego.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji