Teraz mnie tak naszło... nie da się tego problemu rozwiązać chociażby z pomocą driverjs'a?Antoni Moskwicz pisze: ↑02 wrz 2024, 1:35Myślę, że przytłoczenie systemami trochę powstrzymuje - mnie to trochę w Dreamlandzie przyhamowało (wtedy jeszcze systemy były używane).
Mikronacje w 2024
Mikronacje w 2024
Mikronacje w 2024
To potrafi oprowadzić po stronie, ale nie przełamuje problemu przytłoczenia.Damiano Robingren pisze: ↑08 paź 2024, 22:44Teraz mnie tak naszło... nie da się tego problemu rozwiązać chociażby z pomocą driverjs'a?Antoni Moskwicz pisze: ↑02 wrz 2024, 1:35Myślę, że przytłoczenie systemami trochę powstrzymuje - mnie to trochę w Dreamlandzie przyhamowało (wtedy jeszcze systemy były używane).
Niemniej może ułatwić zadanie, jak się nie przytnie. :P
- Antoni Moskwicz • Stempel
- Przybysz
Mikronacje w 2024
/me śmieje się w NoScript... albo jeszcze lepiej, w Linksie!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 paź 2024, 8:33To potrafi oprowadzić po stronie, ale nie przełamuje problemu przytłoczenia.Damiano Robingren pisze: ↑08 paź 2024, 22:44Teraz mnie tak naszło... nie da się tego problemu rozwiązać chociażby z pomocą driverjs'a?Antoni Moskwicz pisze: ↑02 wrz 2024, 1:35Myślę, że przytłoczenie systemami trochę powstrzymuje - mnie to trochę w Dreamlandzie przyhamowało (wtedy jeszcze systemy były używane).
Niemniej może ułatwić zadanie, jak się nie przytnie. :P
Sama interaktywna oprowadzajka na pewno jest pomocna, chociaż mi bardziej chodziło o to, że trzeba i tak wiedzieć jak zacząć i się w tym działaniu rozkręcić, których systemów się używa, a które to już ciekawostka historyczna. Do tego same początki na forach, czyli mieć jakiś pomysł na swoją mirkonacyjną aktywność. Do tego taką, którą ktoś się zainteresuje i która będzie nakręcać dalszą spiralę aktywności.