Niech wasze ławice będą bogate!
Traktując CRŁM jako światowy punkt konsultacyjny zakładam ten wątek ogólnie w kwestii forum phpbb.
Ten post zostawiam na wypadek potrzeby jego edycji i porządkowania ... a swój problem wrzucę w koeljnym.
Różne takie o phpbb
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Lovelace
- Prokrustir I Siwy • Stempel
- Obywatel
- Prokrustir I Siwy • Stempel
- Obywatel
Różne takie o phpbb
Mam taki problem przy definiowaniu własnego taga BB, że jak chcę uzyć dwukropka w polu "Zamiennik HTML" to dostaję błęda ...
Zastanawiam się czy ktoś miał taki problem.
Kod: Zaznacz cały
[403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do /adm/index.php?i=acp_bbcodes&mode=bbcodes&action=modify&bbcode=14
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
Król Gamellandu
Różne takie o phpbb
Myślę, że problem nie jest w dwukropku, lecz w innej części, jednak z fusów wróżyć nie będziemy. Miło byłoby zobaczyć tag, żeby tak o pustym pysku nie siedzieć.Prokrustir I Siwy pisze: ↑24 lis 2024, 0:14Mam taki problem przy definiowaniu własnego taga BB, że jak chcę uzyć dwukropka w polu "Zamiennik HTML" to dostaję błęda ...
Kod: Zaznacz cały
[403] Forbidden : Dostęp zabroniony Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do /adm/index.php?i=acp_bbcodes&mode=bbcodes&action=modify&bbcode=14
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Różne takie o phpbb
Taka uwaga na marginesie - wątek o bardzo dobrym potencjale. Można by tutaj stworzyć pole do dzielenia się znacznikami bbcode, co prowadziłoby do ujednolicenia ich na Pollinie. @Helwetyk Romański
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com